promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bepanaszolták Shane Tusupot, és nem is akármiért!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig Shane most igazából nem csinált semmit.

Shane Tusup, az amerikai edző általában a szerelmi élete miatt kerül címlapra: először Hosszú Katinka, majd legutoljára Szabó Zsófi oldalán bukkant fel. Mindkét szakítás magával hordozott egyfajta csúnya botrányt.

Egyelőre azonban az amerikai edző a karrierjével van elfoglalva, vagy épp pár hónappal ezelőtt azzal, hogy sikeresen magyar állampolgár lett. Most azonban egy civil ember figyelt fel rá, és nem hagyta szó nélkül azt, amit látott. Fogta az internetet és e-mailt írt az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának:

„Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup [sic!] amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon?????? Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!"

A levelet a csatolt képpel együtt a Mentőszolgálat a saját hivatalos Facebook oldalán is megosztotta, a saját válasszukkal együtt, amiben kitérnek arra, hogy nem kell rögvest rosszra gondolni. Lássuk be pedig, hogy az ember hajlamos arra, hogy először mindent negatívan értelmezzen és mindent támadásnak vegyen: hogyan is lehetne leszokni erről? Önismerettel talán.

Csató Gábor, főigazgató azonban rendkívül szimpatikusan és diplomatikusan reagált a Shane Tusup támadásra:

„Az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett »futópólót«, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható, az arany fokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt."

Ezt közben maga Shane is elismerte a Facebook oldalán. A szokásos szarkasztikus, de humoros módon, miszerint hamár kiderült, akkor igen, lelkes segítője és támogatója a Mentősöknek: [[kep2]]

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás