promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Bruce Willis, felesége karjaiban hunyt el – mocskos álhírek terjednek a színész haláláról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bruce Willis halálhíre kereng az interneten, de ne dőljetek be neki!

Bruce Willis visszavonult a színészkedéstől, miután diagnosztizálták nála azt a betegséget, ami miatt a memóriájával és a beszédével is nagyon komoly problémái lehetnek. Az afáziával küzdő világsztár most minden idejét a családjával tölt, de olykor-olykor érkeznek friss információk az állapotáról. Nem is olyan rég Sylvester Stallone beszélt arról, hogy van most a színész, és nem tudott jó hírekkel szolgálni.

Bár Bruce Willis komoly betegséggel küzd, azért életveszélyben nincsen szerencsére. Ennek ellenére valami okból kifolyólag az ő haláláról kerengenek álhírek a közösségi médiában. A Promotions egyik olvasója hívta fel a figyelmünket arra, hogy különböző kamuoldalakon arról írnak, hogy a színész meghalt a kórházban, felesége karjai között. Persze ahogy rákattint az ember a cikkre, rögtön szembesül azzal, hogy ez nem igaz.

„Bruce Willis utolsó pillanatai a kórházban, szerelme karjai között halt meg...ezt olvasni több helyen is a Facebookon, de senki ne dőljön be neki!!! Bruce Willis még mindig él, és száradjon le a keze annak, aki ilyet merészelt tenni, és ezt meri terjeszteni az interneten!!!”

– írta felháborodva olvasónk, aki úgy látta meg ezt az álhírt, hogy az egyik ismerőse megosztotta a saját Facebook-idővonalán.

„Rögtön írtam is neki, hogy miért osztasz meg ilyen f*szságokat?! Mondom neki, nyisd meg, aztán látod, hogy kamu. Nem, nem, ő ezt több helyen látta, tuti igaz. De nem igaz! Ne temessük még Willist, oké nincs jó állapotban, de nem halt még meg, ez egy hatalmas kamu!!!”

(Fotó: Screenshot/olvasói kép)

Ahogy a fenti képen is jól látszik, vannak, akik komolyan elhiszik, hogy Bruce Willis tényleg meghalt; sőt, olvasónk levele után mi is körbenéztünk a Facebook-on, és volt olyan poszt, ahol magyar rajongói kommentet is találtunk.

„Isten nyugosztalja, imádtam minden filmjében. Most már odafentről vigyáz a Földre!”

Aki esetleg belefutna még ebbe a kamuhírbe, ne higgyen neki, Bruce Willis még mindig él, és nemsokára érkezik legújabb filmje, ami a Die Hard-hoz hasonlóan karácsonykor játszódik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás