promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: Pap Dorcit intim helyzetben kapták le egy titokzatos férfivel
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pap Dorci megint nem bír a vérével, nem sokkal a szakítása után egy másik férfivel kapták le.

Pap Dorci a Dancing with the Stars alatt vallotta be, hogy nem működött a közös élet Esztergályos Patrikkal, ezért végül a szakítás mellett döntöttek. Az Exatlon Hungary egykori Kihívója akkor azt mondta, hogy eddig mindegyik kapcsolata viharos volt, és most is hasonló szituációba került legutóbbi párjával. Dorci nagy csalódásként élte meg ezt a szakítást, hiszen Patrik volt az első, akivel megpróbálta a közös életet.

Mire eljutottunk a táncos showműsor döntőjéig, Dorci lelki sebei is begyógyulni látszottak, ugyanis lebukott egy titokzatos férfivel a finálé során. Minden jel arra mutat, hogy a nyíregyházi lányra ismét rátalált a szerelem, Gelencsér Tímea egyik videós bejelentkezésében jól látszik, hogy a háttérben megjelenik egy fiatal férfi Dorci mellett, és felkapja őt az ölébe.

Ahogy azt az alábbi kifotózott pillanatképen is látjuk, a férfi valószínűleg a produkcióhoz tartozott, talán az egyik profi táncos, de biztos, hogy nem Dorci mentora, Baranya Dávid.

(Fotó: TV2 Play/screenshot)

Azóta a közösségi médiában is mindenki azt találgatja, hogy ki rabolhatta el ismét a Dancing with the Stars bronzérmesének szívét. Dorci mind ez idáig nem reagált a pletykára, de azzal már biztos tisztában van, hogy lebukott.

A finálé után Dorci a saját oldalán búcsúzott el a műsortól, elmondása szerint nagyon szerette az életének ezt a szakaszát, szívét-lelkét beleadta a produkciókba. Instagram-posztjában köszönetet mondott a táncpartnerének, a TV2-nek, illetve a nézőknek is, akik szavaztak rá az elmúlt hetekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás