Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebuktak: Pap Dorcit intim helyzetben kapták le egy titokzatos férfivel

Lebuktak: Pap Dorcit intim helyzetben kapták le egy titokzatos férfivel

Színes

Lebuktak: Pap Dorcit intim helyzetben kapták le egy titokzatos férfivel

Színes

Promotions 12:12

Pap Dorci megint nem bír a vérével, nem sokkal a szakítása után egy másik férfivel kapták le.

Pap Dorci a Dancing with the Stars alatt vallotta be, hogy nem működött a közös élet Esztergályos Patrikkal, ezért végül a szakítás mellett döntöttek. Az Exatlon Hungary egykori Kihívója akkor azt mondta, hogy eddig mindegyik kapcsolata viharos volt, és most is hasonló szituációba került legutóbbi párjával. Dorci nagy csalódásként élte meg ezt a szakítást, hiszen Patrik volt az első, akivel megpróbálta a közös életet.

Mire eljutottunk a táncos showműsor döntőjéig, Dorci lelki sebei is begyógyulni látszottak, ugyanis lebukott egy titokzatos férfivel a finálé során. Minden jel arra mutat, hogy a nyíregyházi lányra ismét rátalált a szerelem, Gelencsér Tímea egyik videós bejelentkezésében jól látszik, hogy a háttérben megjelenik egy fiatal férfi Dorci mellett, és felkapja őt az ölébe.

Ahogy azt az alábbi kifotózott pillanatképen is látjuk, a férfi valószínűleg a produkcióhoz tartozott, talán az egyik profi táncos, de biztos, hogy nem Dorci mentora, Baranya Dávid.

(Fotó: TV2 Play/screenshot)

Azóta a közösségi médiában is mindenki azt találgatja, hogy ki rabolhatta el ismét a Dancing with the Stars bronzérmesének szívét. Dorci mind ez idáig nem reagált a pletykára, de azzal már biztos tisztában van, hogy lebukott.

A finálé után Dorci a saját oldalán búcsúzott el a műsortól, elmondása szerint nagyon szerette az életének ezt a szakaszát, szívét-lelkét beleadta a produkciókba. Instagram-posztjában köszönetet mondott a táncpartnerének, a TV2-nek, illetve a nézőknek is, akik szavaztak rá az elmúlt hetekben.

Borítókép: TV2 Play