promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina eszméletlen ajándékot kapott, G.w.M-nek bejött a haknizás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kommentelőket pedig megöli a sárga irigység.

Nagy port kavart, amikor az egykori szépségkirálynő Kulcsár Edina a külső szemlélők számára teljes váratlansággal fogta magát, és egyik napról a másikra elhagyta férjét, Szabó András „Csutit”.

Aztán rögtön a rapper G.w.M oldalán kötött ki, ám a boldogságukat hosszú időre beárnyékolta a nyilvánosság és a bulvársajtó szakadatlan támadása. Mára a kedélyek lenyugodtak, és a párnak is sikerült megőriznie a harmonikus kapcsolatát.

A boldogságuk azóta pedig még teljesebb, hogy augusztusban kiderült, Edina gyermeket vár kedvesétől. A közelmúltban megtartották a nagy babaköszöntő bulit is (kislány lesz), és az újdonsült anyuka persze egyáltalán nem bánkódik amiatt, hogy a nagy esemény miatt vissza kellett lépnie a Dancing with the Starsban való részvételtől.

„Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre… Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek… Napok óta rosszullétek gyötörtek, és mivel már kétszer voltam várandós, tudtam, hogy ezek a terhesség jelei is lehetnek. Egyik vasárnap délelőtt csináltam meg itthon a tesztet, ami pozitív lett. Annyira lesokkolt az eredmény, hogy egy órán át csak ültem és meredten néztem magam elé, mert nem akartam elhinni”

– idézte fel a történteket a Blikknek, zavarba ejtő részletességgel. Az első sokkon azonban gyorsan túlesett, és ma már csak az örömteli, izgatott várakozás van benne. Ezt alighanem megkönnyíti, hogy a napokban igen gáláns ajándékot kapott G.w.M-től.

„Még fel sem fogtam…”

– írta a legfrissebb posztja mellé, amelyen egy gyönyörű, fehér Porsche mellett pózol. A piros masnival átkötött, vörös rózsacsokorral is feldíszített autó elsősorban persze a várandós anyukának szól, de közeleg Edina december végi szülinapja is, a karácsonyról nem is beszélve, szóval alkalom adódott a meglepetéshez bőven.

Az irigyek persze nem maradhattak távol most sem, mi csupán a szalonképesebb kommentek közül válogattunk:

„A teljesítmény nélküli teljesítmény!”

„Miért retusálod ennyire az arcod mostanában? Eddig mindig olyan büszkén mondtad, hogy smink nélkül is vállalod az arcod…”

„Ez kellett neked a flanc, a lóvé!”

„Gyerektartásra meg nem volt… Nem tudom, melyik a szánalmasabb: fetrengeni a motorháztetőn és posztolni róla, vagy a poszt alatti kommentelők, akik gratulálnak, és az ingyenélést éltetik.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás