promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tradíciók miatt nem árulnak el több információt a babáról G.w.M-ék
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aranyhintós esküvőt gondolt ki Varga Márk.

Van, amikor egy kapcsolat ismerkedési szakaszában annyira megszokjuk a kettősünket, hogy később már nem is lesz kényszerünk rá, hogy mindenki előtt felválalljuk azt, hogy összejöttünk egymással: az az ideális érzés, amikor túl természetesnek érezzük a párkapcsolatunkat ahhoz, hogy úton-útfélen mutogassuk. De még így sem ússzuk meg, hogy a külvilág jogot érezzen arra, hogy beleszóljon két ember magánügyébe. Minden kapcsolat úgy alakul, az lesz belőle, amire éppen szükségünk van, és ezt a kijelentést most csak ízlelgessük pár celeb-párnál.

Persze, attól még, hogy azt érezzük, hogy minden okkal történik, még nem biztos, hogy egyből rá is jövünk a miértre. Van, amikor azért menekülünk bele egy párkapcsolatba, mert éppen egy szakításon vagyunk túl és jobb valakivel, mint egyedül. Van, amikor összekeverjük az egzisztenciát a bizalommal, és a vágyat a szerelemmel. Van, amikor önmagunkat kergetjük, próbálunk visszatalálni a helyes útra, és ezen az úton kapunk magunk mellé egy társat, aki úgyszintén ott tart, mint mi: egymás fejlődései vagyunk.

A minap a Tények Pluszban G.w.M és Kulcsár Edina hasonlóról fejtette ki a véleményét: hogy az elmúlt 9 hónapban, mióta felvállalták a szerelmüket, rengeteg mindennel kellett megküzdeniük, de úgy érzik, hogy a

kapcsolatuk erősebb, mint valaha, és ehhez az is kellett, hogy már elengedjék és ne foglalkozzanak a kritikákkal.

A rapper, vagyis Varga Márk a Tények interjújában azt is megemlítette, hogy mindenképpen lesz majd lagzi Edinával, majd nevetve hozzátette, hogy hatalmas buli lesz aranyhintóval együtt. Kulcsár Edina csak nevetett, de szemei tükrözték a baljós gondolatokat, talán épp eszébe jutott, hogy ahhoz, hogy esküvőt tervezzen, el kéne válnia addig az extől.

„Mi teljesen biztosak vagyunk egymásban, rengeteg szituáció volt az elmúlt hónapokban, amik nem szétszedtek minket, hanem megerősítették a kapcsolatunkat, így azt kell mondanunk, hogy mi most így jól vagyunk. Nem élvezz prioritást az esküvő, az első közös gyermekünk viszont annál inkább,"

- fogalmazta meg Kulcsár Edina a véleményét. A népszerű rapper arra a kérdésre, hogy miért nem beszélnek többet a terhességről, csak annyit mondott, hogy a tradíciók miatt nem árulnak el róla többet, viszont csillogó szemekkel tette hozzá, hogy van egy titkuk, amit hamarosan el fognak árulni.

Meg se lepődnék, ha a nagy titok az lenne, hogy már valahol és valamikor elszöktek és összeházasodtak egymással... Vagy ikreik lesznek. Ha a sok negatív kommentelőket venném alapul, akkor még azt is mondanám, hogy megcsalás van a dologban és igazából nem is közös a gyerek. De nem vagyok kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás