promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M az elhagyott feleségének üzen az új dalával? – Kegyetlen és kemény a szöveg, az biztos
Borítókép:  GWMMUSIC / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kommentelők szerint a rapper mindent megpróbál Melanie-ra kenni.

Hetek óta Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata tartja izgalomban a hazai közvéleményt. Az új sztárpár színre lépése botrányosra sikeredett, hiszen mindketten egy házasságból kilépve találtak új partnerre.

A rapper és az egykori szépségkirálynő már egy novemberi klipforgatáson közelebb kerültek egymáshoz, majd egy karácsonyi, őszinte, lelkizős beszélgetés során jöttek rá, hogy őket egymásnak teremtette a sors.

A már eddig is rengeteg fordulatot hozó affér most egy újabb színnel gazdagodott. Megjelent ugyanis G.w.M legfrissebb klipje, és a Megcsináltad című számot máris ízekre szedték a rajongók és a haragos kommentelők.

„Szerintem gáz lett nagyon. Mármint szövegileg. Mindenki jól tudja, hogy Melanie-ről szól. Szétalázod idézőjelben a feleséged. Mindenhol őt hibáztatod, de ugyanígy Edina is, mert az ő zenéje is ilyen”

– írta le őszintén egy férfi hozzászóló. Sokan osztják a véleményét, miszerint a rapper most úgy adja elő a dolgot, mintha a felesége kergette volna az új barátnője karjaiba. Így viszont a szöveg egyáltalán nem hiteles, és a kommentelő szerint fordul majd még a kocka, fog még a zenész az elhagyott Melanie után sírni.

G.w.M új dala tényleg meglepően szókimondónak és aktuálisnak tűnik, ilyen sorokkal hozza zavarba a hallgatóit:

„Látod, Kicsim, újra megcsináltad, elhazudod most a nagyvilágnak, milyen rossz vagyok”

„Nem kellesz már, elhibáztad”

„Gondolok a szavakra, mi elhagyta a szádat, hogy járhat ennyi bánat egy lánnyal”

„Felfordul a gyomrom tőled, olyan, mint egy hinta”

„Minden, ami köztünk volt, most feledés, nem kérek semmit tőled, csak azt, hogy a szívemet ne öld meg többet”

Tényleg elég erős lett a cucc, ahogy G.w.M is írta, bár egyelőre azokra a megjegyzésekre nem reagált, hogy tényleg az elhagyott feleségének szóló üzenet volna-e a szám. A Megcsináltad (amelynek a klipjét a bajnai Sándor-Metternich-kastélyban forgatták) viszont kétségkívül nagy siker, hiszen egy-két nap alatt sikerült átlépnie a félmilliós megtekintést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás