promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata mellei még mindig csodásak, de Nyári Dia az, aki alaposan levetkőzött – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén pedig érkeznek Katrina Shaleen káprázatos képei.

Ha valakinek, hát Dobó Katának érdemes kielemezni a karrierjét, mert rengeteg kalandos pillanatot találunk benne. A lényeg, hogy 1997-ben már egy ország ismerte meg a nevét A miniszter félrelép című film miatt, de sokan megemlítenék a kultikus Pepsi reklámot, amiben szerepelt. Most ugyebár főleg rendezőként tengeti a napjait, is igyekszik minél jobb alkotásokat összerakni a magyar közönségnek. Most egy friss képen nézhetitek meg a még mindig gyilkos dekoltázsát, de láthatjátok egy dögös fürdőruhában is.

Barátok közt egykori sztárja továbbra is csúcsformában van. A színésznőt már nem érdeklik az esetleges negatív kommentek, szóval büszkén szokott villantani, ha a helyzet úgy hozza. Most is bugyira és melltartóra vetkőzött, amit Instagramon meg is mutatott. Több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

„A mai napom árnyalata ez az üde narancs, ebben a szürke időben sokkal jobb lesz tőle a kedvem”

- írta a színésznő, akinek a fehérneműje valóban vadító.

Végül vándoroljunk át a tengerentúlra: Katrina Shaleen úgy mutatkozott be Instagramon, hogy ő csak egy fitneszrajongó, aki szeret modellkedni. A fitneszrajongás látszik, mivel eszméletlenül tökéletes a teste. Csak ajánlani tudjuk, hogy kövessétek be!

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás