Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Követte a túlvilágra a magyar sztárt – meghalt A Király édesanyja

Követte a túlvilágra a magyar sztárt – meghalt A Király édesanyja

Színes

Követte a túlvilágra a magyar sztárt – meghalt A Király édesanyja

Színes

BTP 21:03

Zámbó Jimmy édesanyja már régóta betegséggel küzdött.

Zámbó Jimmy neve mostanság elég sokat pörgött a médiában, mivel az életéről készült tíz részes sorozat A Király névvel rajtolt el az RTL+-on. Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban.

Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg. Ahogy feleségét Zámbó Editet is két nagyszerű színésznő Schell Judit és Staub Viktória formálja meg.

Most rossz híreket között a Zámbó család, mivel 96 éves korában elhunyt Zámbó Jimmy szeretett édesanyja, Anna néni. A Blikk is beszámolt róla, hogy a család teljesen összetört.

Anna néni már régóta betegeskedett, azonban kedden olyan sokat romlott az állapota, hogy mentő vitte kórházba. Sajnos ott az orvosok már hiába küzdöttek az életéért, nem sokkal később elhunyt.

A hosszú ideje szívbetegséggel küszködő Anna nénit erős asszonynak tartották, aki tavalyi sztrókjáig egész jól megküzdött a betegségekkel, de akkori combnyaktörése után nehezen állt talpra – számolt be róla az Origo.

A család azt még nem árulta el, hogy Zámbó Jimmy édesanyja miben hunyt el.

Borítókép: Profimedia