promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Követte a túlvilágra a magyar sztárt – meghalt A Király édesanyja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy édesanyja már régóta betegséggel küzdött.

Zámbó Jimmy neve mostanság elég sokat pörgött a médiában, mivel az életéről készült tíz részes sorozat A Király névvel rajtolt el az RTL+-on. Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban.

Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg. Ahogy feleségét Zámbó Editet is két nagyszerű színésznő Schell Judit és Staub Viktória formálja meg.

Most rossz híreket között a Zámbó család, mivel 96 éves korában elhunyt Zámbó Jimmy szeretett édesanyja, Anna néni. A Blikk is beszámolt róla, hogy a család teljesen összetört.

Anna néni már régóta betegeskedett, azonban kedden olyan sokat romlott az állapota, hogy mentő vitte kórházba. Sajnos ott az orvosok már hiába küzdöttek az életéért, nem sokkal később elhunyt.

A hosszú ideje szívbetegséggel küszködő Anna nénit erős asszonynak tartották, aki tavalyi sztrókjáig egész jól megküzdött a betegségekkel, de akkori combnyaktörése után nehezen állt talpra – számolt be róla az Origo.

A család azt még nem árulta el, hogy Zámbó Jimmy édesanyja miben hunyt el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás