Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Leégett VV Bibi haja, de nagyobbat égett az iskolai végzettsége miatt

Leégett VV Bibi haja, de nagyobbat égett az iskolai végzettsége miatt

Színes

Leégett VV Bibi haja, de nagyobbat égett az iskolai végzettsége miatt

Színes

Varga Maja 09:09

VV Bibit folyamatosan támadják a nézők.​

Ahhoz képest, hogy senki nem nézi, mégis elég szépen teljesít az RTL Kettőn futó VV11: arról nem is beszélve, hogy minden negyedik ember tisztában van vele, hogy kik mennek be a valóságshowba, milyen botrányok vannak, és mégis mi a legújabb botrány a Való Világban. Mondjuk ebben nagy segítségre vannak a különböző hírportálok is, amik ontják magából az újabb és újabb történésekről szóló cikkeket.

Legutóljára VV Lamint pécézték ki a nézők és a kommentelők, azzal gyanúsították meg, hogy az elvonási tünetek miatt volt ennyire szélsőséges a viselkedése a villában. Azóta már ki is esett, VV Bibi, avagy Szabados Bianka könnyekben is tört ki emiatt és azóta állítólag befelé fordulóbb lett.

De a lelkes és figyelmes nézők más valamit is kiszúrtak. Az RTL Való Világ oldalán minden szereplőről van fent egy adatlap. Bianka adatlapján a legutolsó rész a következő:

„Amit még érdemes tudni róla: azért van afro haja, mert a fodrásza leégette neki és le kellett nyírni kopaszra a haját”.

Ez volt az egyik, amit a minap elkezdtek támadni a kommentelők, hogy komolyan ez a legérdekesebb dolog Bibiről, amit szerinte saját magáról tudni kell? A másik persze a végzettség volt, mert némely hozzászólók még emlékeztek arra, hogy a Házasodna a gazdában a lány holland tanárnak mondta magát, itt pedig az szerepel, hogy az iskolát csak a gimnázium 10. osztályig végezte el. Abba bele sem gondoltak, hogy vajon mi lehetett az oka az iskola abbahagyásának, egyből jöttek a támadások, hogy akkor már értik, miért ilyen buta a lány.

Ahogy egy ilyen valóságshowban szereplő személy csak és kizárólag hazug lehet és buta - legalábbis ez a tapasztalat, ha elolvassuk a kommenteket vagy meghallgatjuk a hétköznapi emberek személyes véleményét a témáról.

Így nem meglepő, hogy az afrofrizura okát sem nagyon tudják hovatenni, főleg a kopaszságra utaló részt, és kis vita is kialakult a hozzászólók körében ezügyben. Nos a HaircoholiX rögvest megválaszolja ezt:

„Fontos, hogy rendelkezz minimum 6-8 centi saját hajjal, mert csak erre tudom biztonságosan ráfonni a tincseket. Erre garanciát is vállalok.  A ráfont műhajnak hosszabbnak kell lennie a sajátodnál a végek fixálása miatt. (Tehát, ha 45 cm-es a saját hajad, akkor 30 cm-es fonatokat nem tudok rátenni, csak a sajátodnál hosszabbat.)”

Ebből kiindulva, az afro kialakítááshoz muszáj, hogy meglegyen a saját hajunk, sőt, az afrotól ki se fog hullani idővel az eredeti,

„gyorsabban is nő, mert a műhaj alatt nem éri annyi káros hatás a sajátodat, mint amikor nincs rajta. Természetesen utána levágni sem kell a hajadat”.

Borítókép: rtl.hu