promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leégett VV Bibi haja, de nagyobbat égett az iskolai végzettsége miatt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Bibit folyamatosan támadják a nézők.​

Ahhoz képest, hogy senki nem nézi, mégis elég szépen teljesít az RTL Kettőn futó VV11: arról nem is beszélve, hogy minden negyedik ember tisztában van vele, hogy kik mennek be a valóságshowba, milyen botrányok vannak, és mégis mi a legújabb botrány a Való Világban. Mondjuk ebben nagy segítségre vannak a különböző hírportálok is, amik ontják magából az újabb és újabb történésekről szóló cikkeket.

Legutóljára VV Lamint pécézték ki a nézők és a kommentelők, azzal gyanúsították meg, hogy az elvonási tünetek miatt volt ennyire szélsőséges a viselkedése a villában. Azóta már ki is esett, VV Bibi, avagy Szabados Bianka könnyekben is tört ki emiatt és azóta állítólag befelé fordulóbb lett.

De a lelkes és figyelmes nézők más valamit is kiszúrtak. Az RTL Való Világ oldalán minden szereplőről van fent egy adatlap. Bianka adatlapján a legutolsó rész a következő:

„Amit még érdemes tudni róla: azért van afro haja, mert a fodrásza leégette neki és le kellett nyírni kopaszra a haját”.

Ez volt az egyik, amit a minap elkezdtek támadni a kommentelők, hogy komolyan ez a legérdekesebb dolog Bibiről, amit szerinte saját magáról tudni kell? A másik persze a végzettség volt, mert némely hozzászólók még emlékeztek arra, hogy a Házasodna a gazdában a lány holland tanárnak mondta magát, itt pedig az szerepel, hogy az iskolát csak a gimnázium 10. osztályig végezte el. Abba bele sem gondoltak, hogy vajon mi lehetett az oka az iskola abbahagyásának, egyből jöttek a támadások, hogy akkor már értik, miért ilyen buta a lány.

Ahogy egy ilyen valóságshowban szereplő személy csak és kizárólag hazug lehet és buta - legalábbis ez a tapasztalat, ha elolvassuk a kommenteket vagy meghallgatjuk a hétköznapi emberek személyes véleményét a témáról.

Így nem meglepő, hogy az afrofrizura okát sem nagyon tudják hovatenni, főleg a kopaszságra utaló részt, és kis vita is kialakult a hozzászólók körében ezügyben. Nos a HaircoholiX rögvest megválaszolja ezt:

„Fontos, hogy rendelkezz minimum 6-8 centi saját hajjal, mert csak erre tudom biztonságosan ráfonni a tincseket. Erre garanciát is vállalok.  A ráfont műhajnak hosszabbnak kell lennie a sajátodnál a végek fixálása miatt. (Tehát, ha 45 cm-es a saját hajad, akkor 30 cm-es fonatokat nem tudok rátenni, csak a sajátodnál hosszabbat.)”

Ebből kiindulva, az afro kialakítááshoz muszáj, hogy meglegyen a saját hajunk, sőt, az afrotól ki se fog hullani idővel az eredeti,

„gyorsabban is nő, mert a műhaj alatt nem éri annyi káros hatás a sajátodat, mint amikor nincs rajta. Természetesen utána levágni sem kell a hajadat”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás