promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Bibi rögtön betámadta VV Rico mellbimbóját – igazán pajzán volt a szituáció
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy nagyon érzéki szelfi készült, amin VV Bibi nyalakodik.

Tovább zakatol a Való Világ 11-ik szériája, ami okozott már néhány meglepetést az első este. Maradjunk annyiban, hogy elég sok versenyző picit túltolta az alkoholt, így kialakultak konfliktusok, és két pár rögtön az ágyban kötött ki, de egyik se volt túlságosan komoly akció. VV Reni VV Barna testét fedezte fel, míg VV Bibi VV Laminnal bújt ágyba.

Egészen elképesztő, de utóbbi kettős a nagy csókcsata előtt, illetve után is veszekedett egy óriásit. Ráadásul VV Lamin nagyon akarta, hogy a Házasodna a gazda egykori versenyzője elélveztesse a kezével, de mivel ez nem jött össze, teljesen kiakadt.

VV Lamin agya teljesen elszállt, és az éjszaka közepén felkeltett mindenkit és megtagadta a villamester utasításait is, aki éppen VV Bibi volt. A kiosztott feladatokat igazságtalannak érezte, ezért eldöntötte, hogy kipakolja VV Bibi ruháit a közös szekrényükből.

A játékos talán saját maga is tudta, hogy a tettének lesznek következményei. Így is történt, mivel VV Lamin száműzetést kapott: egy napig csak a nyugiszobába és a mosókonyhában lehet, valamint alkoholt sem fogyaszthat. 

Az biztos, hogy VV Bibi szintén egy érdekes figura lesz. Érdekesebbnél érdekesebb képek érkeztek a villából, amiket a BeleValóVilág műsorvezetője, Kamarás Norbi igyekezett a saját stílusában kielemezni.

Az utolsó kép lett a legintimebb, amin az látható, hogy VV Bibi elkezd huncutkodni VV Rico mellbimbójával. Azért a férfi fején látszik, hogy kifejezetten élvezi ezt a dolgot, ahogy VV Bibi nyelve izgatja. A fotókon láthatjuk a két új beköltözőt, VV Henriket, valamint VV Pirost is.

VV Rico anno a bemutatkozásában elárulta, hogy komoly társat keres, azonban nem riad vissza attól, hogy bevesse a sármját, ha úgy hozza a helyzet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás