promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeleg a vége? Hosszú Katinka váratlan bejelentést tett
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka nemrég megnyílt étterméről beszélt, arról, hogy többnyire a szükség hozta, hogy ilyen döntésre jusson, és elmondta azt is, hogy ahogy az edzésben, úgy az étkezésben is maximalista. Így tehát nem is olyan meglepő, hogy arra jutott, hogy éttermet nyit férjével. Az interjúban szóba került úszói karrierje is, amelyről meglepő kijelentést tett.

Nemrégiben exkluzív interjút adott az Iron Lady a Glamournak, amelyben többnyire júniusban megnyitott étterméről - amelyet férjével, Gelecsér Mátéval tulajdonolnak -, a Koool-ról beszélt. Elmondta, hogy barvúros sikereihez a táplálkozásban való tudatosság is hozzájárult, azonban csak nagyon nehezen sikerült olyan ételt találnia, ami ízletes és egészséges is. 

"Három évig kísérleteztem, sok helyről rendeltem, bármennyire is kerestem, nem találtam tökéletest, ami minden szempontból kielégítette volna az étkezésemhez szükséges feltételeket"

- fogalmazott és hozzáfűzte, ekkor merült fel az ötlet, hogy kellene egy saját helyet nyitnia, amely nemcsak a sportolókat szolgálja ki, hanem azoknak is jó alternatívát nyújt, akik tudatosan étkeznek, két évvel később pedig megnyitott a Koool. Aztán az interjú végén jött a feketeleves. A kérdésre, hogy el tudja-e képzelni, hogy háttérbe szorítsa az úszást és csak az étteremmel foglalkozzon, azt válaszolta:

Előbb vagy utóbb el fog jönni az az idő, amikor véget ér az úszókarrierem. Ezt kimondani is félelmetes, hiszen az uszoda az otthonom, az úszás pedig a mindenem. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában, ha nem is versenyzőként, de kapcsolódni fogok ehhez a közeghez..."

Hozzáfűzte, hogy egyelőre nyitva hagyná a kérdést, és majd meglátja, pontosan mit is hoz a jövő. Hosszú Katinkáról akkor is írtunk, amikor végre megosztotta a rajongóival az esküvője részleteit, erről alább olvashatsz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás