Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gigacicikkel sokkolt egy nő a vébén, elég pajzán volt a látvány

Gigacicikkel sokkolt egy nő a vébén, elég pajzán volt a látvány

Színes

Gigacicikkel sokkolt egy nő a vébén, elég pajzán volt a látvány

Színes

Promotions 11:11

Egészen elképesztő látványt nyújtottak a kameruni drukkerek a Szerbia elleni csoportmérkőzésen, jól látszik, hogy a szívükön viselik, hogy a közép-afrikai állam jól szerepeljen a vébén. 

Mindezt az öltözködésükkel is jól szemléltették a tegnapi meccsen. Autentikus megjelenésükkel és hatalmas lelkesedésükkel sikerült elkápráztatniuk a világot.

Fotó: Profimedia

A mérkőzés egyébként egészen szórakoztató volt a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjában. Eleinte még az afrikai csapat vezetett, azonban a szerbek 3-1-re hozták vissza a meccset, amitől a kameruni szurkolók természetesen nem igazán voltak elragadtatva. Mielőtt azonban komoly letargiába kerültek volna a rikító színekben pompázó drukkerek, a kameruni válogatottnak sikerült kiegyenlíteni Vincent Aboubakar vezérletével.

A döntetlen meccs azoban egyik csapat dolgát sem könnyíti meg, ugyanis, bár senki nem esett ki a csoportból, 

mindezt jelenti, hogy nyerniük kell az utolsó fordulóban a továbbjutásért.

A program szerint Kamerun Brazíliával, Szerbia pedig Svájccal játszik pénteken, azonban addig nyilván lesz még néhány meccs, amelyeken közösen izgulhatunk. Egyébként a meccs előtt itt is volt egy kisebb botrány. Bár az első mérkőzésen André Onana még védő volt, gyorsan kikerült a keretből, elvilg azért, mert a szövetségi kapitánnyal összevesztek azon, hogy hogyan kellene játszania a futballistának.A hírek szerint olyannyira nem sikerült megtalálni a közös nevezőt, hogy a játékos már el is hagyta a válogatottat.

Szóval a hatalmas kebelmérettel megáldott drukker már nem láthatta Katarban játszani Szerbia ellen André Onanát, az viszont teljesen biztos, hogy mindenkit sikerült elkápráztatnia megjelenésével. A róla készült képeket ide kattintva lehet megtekinteni.

Borítókép: Profimedia/illusztráció