promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné aligha szűzen ment férjhez, és azt is sejtjük, kivel veszítette el az ártatlanságát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi udvart ez a téma egy évtizede már nem érdekelte.

Kate Middleton nevét akkor ismerte meg a szélesebb nyilvánosság, amikor a readingi születésű szépség járni kezdett Vilmos herceggel. Pedig természetesen előtte is rendelkezett magánélettel, sőt azt is pontosan tudjuk, kik nyerték el a szívét.

Elsősorban egy bizonyos Harry Blakelock nevű srácról van szó, aki – ma már nehéz ezt elhinni – viszonylag hamar beleunt Katalinba, dobta őt, és ezzel összetörte a lány szívét. A Marlborough College-ban ismerkedtek össze, és nagyjából egy évig alkottak párt.

„Aztán Harry úgy döntött, hogy egy évre felfüggeszti a tanulmányait, és inkább világ körüli útra megy. Ezért szakított a barátnőjével, aki csalódottan vette mindezt tudomásul. A férfi később Katalin iskolai barátnőjét, Sarah Follettet vette feleségül, és ma biztosítási területen dolgozik”

– fedte fel egy korábbi jó ismerőjük. A faképnél hagyott Katalin a sebei nyalogatása után, 2001-ben az egyetemen találkozott Vilmossal, de akkor már 19 éves volt, és egy évnyi pasizás után aligha számított érintetlennek.

Ma már nem firtatják a témát, de ha tippelni kellene, akkor a jelenlegi walesi hercegné alighanem Harry Blakelockkal vesztette el a szüzességét. Az egyetem előtt ugyanakkor még egy Ian Henry nevű sráccal is volt egy rövidke afférja, akinek a barátai nem nézték különösebben jó szemmel a bimbózó románcot.

Mindez a királyi udvar részéről is felvethetett egy kényes kérdést: vajon gondot jelent-e, hogy Katalin már nem volt szűz a Vilmossal való házasságkötése idején? A középkorban ez alighanem kizáró ok lett volna, sőt állítólag Diana is érintetlenül ment férjhez Károlyhoz, de 2011-ben ez már aligha jelenthetett problémát.

„Azt hiszem, nem kell majd ilyen vizsgálatnak alávetnie magát”

– mondta bő egy évtizede az eljegyzett Katalinról az udvari körök egyik jó ismerője is. Ez amúgy is felesleges lett volna, hiszen a házasságkötés előtt már 8 évig élt Vilmossal, rengeteg időt töltöttek együtt, voltak közös vakációik is, vagyis az ég sem tudta volna teljes bizonyossággal megállapítani, hogy a jövendő hercegné kivel vesztette el az ártatlanságát – ez alighanem a férj örök titka marad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás