promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva és Bella Hadid is jóval többet mutat meg a testéből, mint kellene – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar influenszer picit misztikus képet osztott meg, de Bella Hadid tényleg bevállalós volt.

Bella Hadid az egyik legnépszerűbb modell az utóbbi időben, aki nemcsak a kifutókat hódította meg, de a legnívósabb eseményekről, többek között a filmfesztiválokról sem hiányozhat. Talán ő az egyedüli a szakmában, aki már megbánta, hogy anno megműtette az orrát. Hadid nem fogja vissza magát a közösségi médiában, ahol sokszor igazán merész képeket tesz ki magáról. Most az öltözőjébe nézhetünk be, ahol melltartó nélkül fényképezték le. Több fotó is van, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Nem olyan rég hazalátogatott Magyarországra a családjával, de már vissza is tértek Balira. Ott tovább élvezheti a nyárias meleget, így meg is szabadult az össze ruhájától. A kép művészi lett, szóval semmi merészet nem fogtok látni. Pont ezért vettünk elő egy olyan képet is, amin Horváth Éva igyekszik megmutatni a testét.

Végül jöjjön a nagyon fiatal, és egetrengetően dögös Ekaterina Novikova. Az OnlyFans-modell- és influenszer annyira kreatív és kívánatos képeket oszt meg magáról Instagramon, hogy már lassan 3 millió követője lesz. Ha meglátjátok, akkor valószínűleg ti is be fogjátok követni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás