promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök VIP versenyzői többször is levetkőztek már, és tényleg igazi bombázók – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiss Virág és Rubint Rella is fantasztikusan néznek ki bikiniben, de sajnos A Konyhafőnök VIP-ben már egyiküket sem láthatjuk tovább.

A gasztronómia szerelmesei nagyon is örülhetnek, mivel karácsonyig egészen biztosan zakatol az RTL képernyőjén A Konyhafőnök VIP. Most ugyebár hírességek szálltak harcba a 10 millió forintért, na meg A Konyhafőnök címért. Fördős Zé, Sárközi Ákos, és Rácz Jenő ismét nem kegyelmeznek senkinek, még akkor sem, ha ismert emberek állnak velük szemben. Rubint Rella sajnos már régebb óta kiesett, de ettől még a fellegekben jár, mivel ebben az évben házasodott össze Novothny Soma futballistával. Ahogyan a képeken láthatjátok, továbbra is elképesztően néz ki bikiniben.

A legutóbbi A Konyhafőnök VIP adásban a zsűri döntése alapján Kiss Virágnak kellett elhagynia a konyhát, a középdöntőbe pedig Dobos Evelin jutott tovább egy párbaj során. Kiss Virág 2012 óta vágott bele komolyabban a versenyzésbe a bikini-fitnesz kategóriában. Azóta is a sport az élete és a tanácsaival segít elérni az embereknek, hogy egészségesek, sportosak tudjanak maradni. Bár sajnálja a kiesést, de egészen biztosan nem fogja feladni a főzést. Az Instagramon már ő is többször megmutatta a fantasztikus testét.

Végül, de nem utolsó sorban zárjuk a mai válogatást Olaszország szépével, aki anno 2017-ben szerezte meg a Miss Itália címet. Látni fogjátok, hogy Laura Coden azóta mit sem vesztett a szépségéből.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás