promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva a tengerparton vetkőzött le, míg a világhírű modell a bugyiját készül levenni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski egy igazán dögös minivideót töltött fel Instagramra.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Nem olyan rég hazalátogatott Magyarországra a családjával, de már vissza is tértek Balira. A volt szépségkirálynő tegnap ünnepelte a 44. születésnapját, de még mindig bombaformában van. Horváth Éva a tengerparton igyekezett feltöltődni, természetesen bikiniben.

Emily Ratajkowski már édesanya, de a modellkedésnek nem akar hátat fordítani. Aki kicsit Emily mögé akar látni, annak érdemes elolvasnia az életrajzi könyvét, a My Bodyt. A világsztár modell nem olyan rég tiltotta le Celeste Barber ausztrál komikust, mert az viccelődött bikinis fotósorozatán. Emily Ratajkowski mostani videóját nehéz lesz, mert nagyon dögös rajta. Azt is megmutatjuk, miképp sütette magát a közelmúltban fürdőruhában.

Végül érkezzen a népszerű külföldi influenszer, Sophie Mudd, akinek már 2,8 millió követője van Instagramon. Persze rengeteg felületen megtalálható, köztük az OnlyFans-oldalán is, ahol nem kér túl sokat a felnőtt tartalmaiért.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás