promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Lamin ujjai becsúsztak VV Bibi szentélyébe – nagyon pikáns felvétel került elő
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Lamin és VV Bibi veszekedtek párat, de azért jól is érezték magukat a paplan alatt.

Még csak egyetlen hete zakatol a Való Világ legújabb szezonja az RTL kettőn, de már most rengeteg minden történt, főleg az beköltözős estén, ami sajnos VV Laminból a legrosszabbat hozta ki. Érdekesség, hogy a legelején iszonyatosan szimpatikus volt a nézőknek, így meg is kapta az ezzel járó piros kendőt, de ezt elrontotta azzal, hogy az alkohol miatt előjött az elviselhetetlen stílusa.

VV Lamin is élvezte a helyzetet VV Bibivel, és arra is megkérte a kamerák előtt a lányt, hogy a kezével kényeztesse odalent. Amikor VV Sajti jelezte neki, hogy ne könyörögjön már ezért ennyire, a villalakó teljesen kiakadt, mivel alaposan felborított minden a fejében az alkohol.

Akik követték tavaly a Való Világ 10-et, azok tudják, hogy az előző évadban is volt egy hirtelen kiesés. Két évvel ezelőtt VV Mercédesz szinte ki se tudott bontakozni, rögtön kiszavazták a nézők. Akkor az RTL rákérdezett, hogy ki az a villalakó, akivel abszolút nem szimpatizálnak a nézők. A VV10 rajongói nem sejtették, hogy ennek a vége bizony búcsú lesz valakitől.

Ismét eljött a pillanat, szóval a nézők szavazatai alapján egy villalakó már az első héten búcsút mondott a luxusbörtönnek. VV Lamin tudott magából mutatni néhány dolgot, de pechére a nézőkben csak a negatív megnyilvánulásai maradtak meg.

A kiesett villalakó többször is kényeztette VV Bibit a kamerák előtt, most pedig meg is nézhette a pikáns képkockákat Schumacher Vandával. VV Lamin vajon az ujjaival kényeztette a lányt, vagy valami mással? Akkor VV Bibi arra kérte, hogy a fiú csak „maszturbásan” izgassa. Egy biztos, VV Bibi szentélye abszolút nem maradt száraz.

VV Piros megtudta, hogy a piros kendő nagyon sokat fog érni a számára, mint legszimpatikusabb villalakó, ami a párbajtól is meg tudja menteni. Közben megtörtént az első kiválasztás, amiből megtudtuk, hogy VV Melina lesz az első párbajozó. A sok történés mellett VV Bibinek azt is fel kellett dolgoznia, hogy VV Laminnal már biztosan nem bújik többet ágyba.

Közben két új beköltöző is érkezett, de annyi minden történt hirtelen, hogy még nem igazán tudták megmutatni magukat. A játék megy tovább, és VV Melina hamarosan eldönti azt is, hogy kivel szeretné megmérettetni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás