promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni úgy a szájába veszi, mint senki más, így az egyik villafiú alaposan ki van elégülve
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Reni és VV Barna között izzik a levegő a Való Világban.

A Való Világ 11 még csak egy hete vette kezdetét, de a rajongók alaposan kapkodták a fejüket a történések miatt. Akárcsak a VV10-ben, úgy az idei szezonban is elég hamar kiszavaztak valakit a nézők. VV Lamin jól indított az RTL műsorában, de aztán az alkohol előhozta a bunkó stílusát, ami miatt kiakadtak a rajongók.

Szóval a félig magyar, félig gambiai származású VV Lamin csupán egyetlen hétig élvezhette a luxusvilla vendégszeretetét. Nem olyan rég a kieső a BeleValóVilágban is feltűnt, ahol megmutatták a paplan alatti akcióját VV Bibivel.

VV Barna közben ügyeletes szépfiú lett a Való Világ 11-ben, és úgy döntött, hogy ha már bent van, akkor szeretné jól érezni magát. A villalakó nem tagadja, hogy mekkora sikere van a nők körében, de vajon egyszerre több lánnyal is elbír az ágyban? VV Barna VV Renivel már lefeküdt többször is, de egyáltalán nem tagadja, hogy VV Piros is abszolút bejön neki.

Ők még az elején csókolóztak, de ennél tovább nem mentek. A múltkor VV Reni köntörfalazás nélkül rákérdezett a lánynál, hogy VV Piros benne lenne-e egy édeshármasban, de a játékos határozott nemmel felelt. A debreceni lány hozzátette, ha egyszer bele is keveredne egy ilyen szituációba, akkor a két pasi, egy lány felállásnak örülne.

Jelenleg VV Pirosnál van a piros kendő, vagyis ő a legnépszerűbb villalakó, és ezt szeretné is megtartani.

Ahogyan a fenti videóban láthattátok, VV Barna és VV Reni közben már néhányszor egymásnak estek az ágyban. A múltkor ebből egy igazán pikáns beszélgetés alakult ki.

VV Barna: – Heti négyet mondtál, hogy heti négyszer akarsz k*rni. Eddig háromszor k*rtunk a héten.
VV Reni: – Miért akarsz velem k*rni?
VV Barna: – Mert néha úgy lesz*psz, mint senki más.
VV Reni: – Mondjuk ezt meg is értem.

A bizarr szóváltás aztán továbbment, mivel VV Barna, majd VV Reni is kielemezte a lenti testi adottságait. Közben VV Lissza sem hitte el, hogy neki végig kellett hallgatnia ezt az egész eszmecserét, és le is fagyott az agya teljesen a végére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás