promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett metálos matyóbabaként sokkolta a nézőket, ez inspirálta a meghökkentő ruhakölteményt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett dicséreteket kapott, de Tóth Gabit biztos szétszedték volna ezért a kommentelők.

Egy újabb sikeres adást tudhat maga mögött a TV2-n futó Sztárban sztár leszek!, ami most nemcsak a remek produkciókkal, hanem egyes zsűritagok megjelenésével is maradandót alkotott a nézők számára. Bár nem ez az első eset, hiszen volt, hogy Tóth Gabi népies ruhába öltözött, de ő akkor inkább gyűlöletcunamit kapott a nyakába dicsérő szavak helyett – többek között Lakatos Márk is nekiment az énekesnőnek, és lematyóbabázta őt.

A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában Köllő Babett „sokkolta” a közönséget, ugyanis egy Tóth Gabi nagy port kavaró szettjéhez hasonló, népies ruhakölteménybe öltözött, de volt egy kis csavar az öltözékében, ugyanis fekete-fehér színvilágot kapott a látványos ruhadarab, így egyes kommentelők szerint úgy nézett ki a színésznő, mint egy metálos matyóbaba – de persze mindenki egyetértett abban, hogy remekül állt rajta a szerelés.

„Az én ruhámnál Kiss Márk például a Magyar Népmesékből ismert klasszikus magyaros ruha formavilágából inspirálódott. Persze újra gondolta ezt is olyan Márkosan”

– írta Köllő Babett.

Az biztos, hogy a tervezőnek sikerült szépen elkapnia ezt a vonalat, hiszen tényleg olyan lett a Köllő Babetten látható ruhaköltemény, mintha a Magyar népmesékből lépett volna ki a híresség – csak a Mátrix-féle verziójából, amiben Matyó-Neónak a királylányt kell megmentenie, és nem a robotok által uralt világ ellen fellépő lázadókat.

Itt lehet megnézni Köllő Babettet abban a meglepő szettben, amit ha Tóth Gabi viselt volna az adásban, akkor valószínűleg már feltörölték volna vele a padlót a kommentelők:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás