promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka hatalmas botrányba került, népharag zúdult a Sztárban sztár leszek zsűrijére
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka csúnyán megütheti a bokáját, kiakadtak a Sztárban sztár leszek zsűrijére, közben váratlan döntést hozott Katar a foci vb-vel kapcsolatban. Heti hírösszefoglaló.

Kelemen Anna, Pásztor Anna, és egy pornószínésznő, Shona River is vallott arról, hogyan szeretik magukat kényeztetni. Arról is beszéltek, hogy nekik miben segít a maszturbálás, végül a szexuálpszichológus rántotta le a leplet az önkielégítéssel kapcsolatos félreértésekről.

[[cikk]]

Majka az új dala miatt kap hideget-meleget, de úgy tűnik, hogy ez nem érdekli őt. A rapper a tőle megszokott stílusban reagált a hatalmas botrányra, ami kialakult körülötte.

[[cikk2]]

Komoly felháborodást szült a nézők között a Sztárban sztár leszek legutóbbi adása. Sokak szerint ugyanis a zsűri igazságtalanul sokra pontozta az egyik produkciót, ami egyáltalán nem érdemelte meg.

Nemrég váratlan döntést hozott Katar a foci vb-vel kapcsolatban: egy bizonyos jelmez miatt úgy látták, jobb, ha meghúzzák a határokat, és jelezték, hogy nem szívesen látják azokat a stadionban, akik ilyen ruhát viselnekl

Sokan emlékezhetek még Nádai Anikó Való Világos múltjára. Mielőtt műsorvezető lett volna az RTL-nél, a valóságshow 4. szériájában meztelenkedett és elégítette ki az egyik barátnőjét. Mi most összegyűjtöttük ezeket a pillanatokat.

A polgárpukkasztásairól és erotikus alkotásairól, performanszairól híres, 50 éves Tereskovát Árpa Attila is megihlette korábban: képet készített a Nagy Ő-ről, ahogy éppen őt teszi boldoggá hátulról.

[[cikk6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás