promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feszülős farmershortban villantotta meg a popsiját a Stranger Things 18 éves sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Enola Holmes filmekből is ismert Millie Bobby Brown csodaszép nő lett.

A kétszeres Emmy-jelölt Millie Bobby Brownt a legtöbben minden bizonnyal a Netflix-féle, nagy sikerű Stranger Things című sorozatból ismerik, amiben ő alakítja a szuperképességekkel rendelkező Tizi karakterét – de sajnos már csak egyetlen évadon keresztül, ugyanis bejelentésre került, hogy az ötödik szezon lesz az utolsó, szóval hamarosan el kell búcsúznunk ettől a fantasztikus alkotástól.

Persze az az Enola Holmes-széria is Millie Bobby Brown nevéhez kötődik, aminek nemrég mutatták be a második részét, és szinte pillanatok alatt a globális Netflixes nézettségi lista első helyére ugrott. Ezek alapján a mindössze 18 éves színésznő szinte megállíthatatlan, és igazi gigasztár lesz belőle hamarosan – bár van, aki szerint már most is az, hiszen szinte mindenhol ismerik őt és a munkáit.

Millie Bobby Brown nemcsak a megkérdőjelezhetetlen tehetségével, hanem a szépségével is felhívja magára az emberek figyelmét, ráadásul egyre bevállalósabb képeket rak ki magáról az Instagramjára. A minap például egy szűk felsőben, és egy még annál is szűkebb farmershortban pózolt – a kerek popsiján pedig annyira feszült a falatnyi ruhadarab, hogy az egészen elképesztő.

Nem csoda, hogy már több, mint 59 millió követője van Millie Bobby Brownnak a platformon, hiszen senki sem szeretne lemaradni ezekről a dögös fotókról. A híresség napról napra csak szebb lesz, ráadásul bármilyen eseményen is jelenik meg, ott biztos, hogy mindenki rá fog figyelni.

Itt lehet megnézni Millie Bobby Brown csábító képeit – a második felvételt ajánljuk azoknak, akiknek a cikkünk címe felkeltette az érdeklődését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás