promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle-re kőkeményen rámozdult egy angol sztárfocista, randira hívta a közösségi médián keresztül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az amerikai szépség kis híján focistafeleség lett.​

Meghan Markle aligha számít az alattvalók kedvencének a brit királyi családból, egyrészt az arrogáns viselkedése miatt, másrészt pedig azért, mert elrabolta tőlük Harry herceget – legalábbis sokan így értelmezik az Amerikába költözésüket, és a jogaikról való lemondást.

Az sem jelent jó pontot, hogy a múltjában sok a sötét folt. Az még csak hagyján, hogy elvált, de a sajtó arról is többször cikkezett, hogy úgynevezett „yacht girl” lehetett, vagyis olyan lány, aki a testével próbált karriert építeni a médiában és a filmiparban.

Az Áll az alku tévéshow amerikai változatában táskanyitogató hölgyként is szereplő Meghan már korán felkeltette a pénzes pasik figyelmét. A kezét végül egy Trevor Engelson nevű filmproducernek adta (2011 és 2013 között voltak házasok), ám alakulhatott volna másképp is a dolog.

A most zajló katari foci-világbajnokság kapcsán a brit sajtó felelevenítette, hogy a szépséges hercegné akár focistafeleség is lehetett volna. 32 évesen és friss elváltként ugyanis rámozdult Ashley Cole, aki akkoriban a Chelsea védőjeként teljesített szolgálatot.

Fotó: Profimedia

Aligha csak futó ismeretségről lehetett szó, a Daily Mail újságírónője ugyanis elárulta, hogy neki Meghan még azokat az üzeneteket is megmutatta, amiket a sztársportolótól kapott. A focista pedig nem teketóriázott, egyértelmű románcban reménykedett az ismét szabaddá vált nővel.

„Nagyon keményen próbálkozott”

– hintette el abban az időben Meghan, akit azonban az említett újságírónő óva intett a férfitól. Bár Cole nagyjából heti 100 ezer fontot keresett, nem volt túlságosan jó híre, ezért az amerikai szépség is inkább távol tartotta magát tőle.

„Éppen akkor vált el a férjétől, és arról csevegtünk, milyen nehéz megfelelő férfit találni. Meghan érdekesen tudott beszélgetni, egyáltalán nem csak magával volt elfoglalva. A végén megköszönte az őszinteségemet”

– árulta el az újságírónő, aki Cole és Cheryl Tweedy viharos viszonya, illetve a focista állandó megcsalási botrányai miatt nem ajánlotta őt a későbbi hercegnének. Meghan akkoriban kifejezetten angol pasit keresett magának, és végül össze is jött neki Harry, ennél többről pedig nem is álmodhatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás