promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Arnold Schwarzenegger: „Hiányozni fog az a kedves, kedves szíve”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger egy olyan embert veszített el, aki nélkül most nem tartana ott, ahol.

Arnold Schwarzeneggernek több évtizeddel ezelőtt sikerült a lehetetlen, ugyanis egy pici osztrák városkából indult, majd először a testépítők királya lett, és végül Hollywoodot is meghódította. A története sokak számára jelent inspirációt, de Arnie mindig is hangoztatta, hogy nem egyedül sikerült elérnie az eredményeit, hiszen sokan mellette álltak, és támogatták őt – most egy ilyen embertől kellett elbúcsúznia.

96 éves korában elhunyt Jim Lorimer, Arnold Schwarzenegger egykori mentora, barátja és üzlettársa, akivel az utóbbi évtizedekben rengeteg sporteseményt szerveztek együtt, és közösen érték el azt, hogy világszerte ilyen népszerű lett a testépítés. Nem csoda, hogy a Terminátor-széria színésze most egy megható posztban emlékezett meg róla, mivel nagyon fontos volt az életében ez a férfi.

„Jim Lorimer örökké fog élni azokban az emberekben, akiket arra inspirált, hogy csatlakozzanak a fitness hadjáratunkhoz, és becsatlakozzanak ebbe a különleges sportba, amit testépítésnek hívunk. Teljesen kivagyok, amiért többé nem ülhetek le vele, és hallhatom a bölcsességeit, kritizálhatom vele a testépítőket, vagy nevethetek és nevethetek. Részvétem Bobnak, Kathynek, Jeffnek és az egész Lorimer családnak, de azt is tudom, hogy Jim nem tűnt el. Jim tovább él az összes családtagjában, és bennem is. Ő az egyik oka annak, hogy sosem vallom magam olyan embernek, aki egyedül érte el a sikereit. [...]

Hiányozni fog a bölcsessége, hiányozni fog a mentorálása, hiányozni fog az a kedves, kedves szíve. Hiányozni fog a humorérzéke, a vágya, hogy jobb hellyé tegye a világot, és a barátsága. De Jim örökké velem marad. Segített abban, hogy azzá váljak, aki lettem. Mindig velünk lesz. Ma gyászolok, de arra is emlékezni fogok, hogy milyen szerencsés voltam – a világ milyen szerencsés volt –, hogy itt töltötte az idejét ez a csodálatos ember. Ezen a hálaadáson emlékezni fogok Jim Lorimerre, és nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy olyan nagy része lehetett az életemnek. Köszönöm, Jim”

– írta Arnold Schwarzenegger.

Ezek alapján valóban egy kiemelkedő embert veszítettünk el, aki nélkül Arnie most talán nem is lenne világsztár. Érthető, hogy ennyire hálás neki, hiszen Arnold Schwarzenegger nem felejtette el, hogy honnan jött, és kik segítettek neki akkor, amikor sokan hátat fordítottak neki Hollywoodban.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás