promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Bibinek a kezével kellett volna kényeztetnie VV Lamint az ágyban – utóbbira már ki is akadtak a nézők
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Lamin volt a legszórakoztatóbb a Való Világ rajongói számára a villában, de ez már azóta megváltozott.

Elindult a Való Világ 11, és azóta sok minden történt a villában. Egy pár elég szépen egymásra talált, mert VV Reni tényleg afféle ragadozóként csapott le VV Barnára, aki abszolút bejön a lánynak. Nem is fogta vissza magát, és az első este felfedezte VV Barna testét a paplan alatt.

VV Reniről az elején tudni lehetett, hogy amelyik pasit akarja, azt egészen biztosan megszerzi magának. VV Barna azt még nem akarta, hogy fürdés közben bámulják, de aztán beadta a derekát az ágyban.

VV Bibi már ismerős lehet az RTL nézőinek, hiszen a Házasodna a gazda idei évadában Zsolt gazda szívét próbálta elrabolni. Bár elmondta, hogy nem pasizni megy be, viszont ettől függetlenül rögtön csókcsatába kezdett VV Laminnal, aki elfoglalta az elején VV Bibi ágyát.

VV Lamin úgy látja, hogy rendkívüli genetikával áldotta meg a sors, éppen ezért elképesztően népszerű a lányok körében. Közben kiderült, hogy az ágyban még történtek dolgok, nem is akármilyenek.

„Verd már ki nekem légyszí!”

- mondta VV Lamin VV Bibinek, de a Házasodna a gazda egykori versenyzője kikötötte, hogy ebbe még nem fog belemenni. Előbbi annyira erősködött, hogy már VV Sajti szólt be neki, hogy egy igazi „mamusz”, mivel ennyit kell könyörögnie a kielégülésért. A konfliktus odáig fajult, hogy az egész reggelt balhézással töltötték. Mint mondtuk, erősen beindultak a dolgok, pedig a villalakók még alig költöztek be.

A Való Világ 11 rajongóinak az elején tetszett VV Lamin, mint a legszórakoztatóbb karakter, így meg is kapta a piros kendőt, de ezt élő adásban kedd este át is kellett adnia VV Sajtinak. Ez azt jelenti, hogy a nézők többsége elég hamar elpártolt tőle. Sok kommentelő írta, hogy igazán zavarja őket VV Lamin bunkó, fennhéjázó stílusa.

VV Lamin balhéjai kicsit túlfeszítették a húrt, ezért száműzetésbe is került. Azóta VV Bibi sem igazán kereste a társaságát.

Közben megérkezett két új játékos is, hogy még inkább megbolygassák a dolgokat. VV Piros egy igazi vadóc lesz a villában, míg VV Henrik egy MILF-hunternek tartja magát, aki főleg az ingyen kajáért költözik be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás