promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Tóth Andiról, kamerák előtt vallott a megfáradt énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi kamera elé állt, és elmondta végre az igazságot.

Tóth Andit legutóbb a Sztárban sztár leszek! hetedik élő showjának nézőterén szúrták ki. Az énekesnőn tisztán látszott, hogy megfáradtan, visszahúzódva ült Marics Petivel, aki azért volt hivatalos a műsorba, mert Szirtes Dávid és Kökény Dani a VALMAR Úristen című dalát énekelte a második körben. Andi nem is maradt ott végig a stúdióban, az első néhány produkció után el is hagyta a helyszínt, és az este során nem is látták már többet.

Andit nagyon megviselték az elmúlt hónapok eseményei: egyrészt túl sok fellépést vállalt el, de az sem járult hozzá a nyugodt élethez, hogy folyamatosan vele voltak tele a bulvároldalak, miután felmerült annak a gyanúja, hogy őt vitték el a rendőrök, miután bedrogozva öngyilkos akart lenni; később kiderült, hogy ebből semmi sem volt igaz. Andi a visszavonulását jelentette be némrég a közösségi oldalán, amiről a menedzsere is beszélt a Blikk-nek.

„A visszavonulását az idei évre értette. Túl sokat koncertezett az utóbbi időben, és kimerült. Most két prioritás van az életében: a Dancing with the Stars és a Hazatalálsz című új sorozat, amiben szerepel. Ezekre koncentrál: szeretné a táncos műsorban a legtöbbet kihozni magából Andrei Mangra oldalán”

Andi lázasan készül már a Dancing with the Stars döntőjére, ugyanis egykori partnerével, Andrei Mangrával fognak együtt színpadra lépni egy különleges produkcióval.

Az énekesnő eddig hallgatott, most viszont kamera elé állt, és a Tények Plusz-nak beszélt az elmúlt időszakról, és arról, hogy miként tekint a jövő felé. Andi Lékai-Kiss Ramónának beszélt arról, hogy már a maradék energiáit éli fel, és úgy érzi, tényleg szüksége van a hosszú pihenésre, mert nagyon elfáradt. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy miért nem szereti kiteregetni a magánéletét.

„Tudom, hogy kiforgatják a szavaimat, hogy másképp tudják értelmezni. Nem feltétlen akarok mindenkivel megosztani mindent magamról, ilyenkor igyekszem felszínesebben mesélni a dolgaimról, hogy munka van, fáradt vagyok, ez van. Nem azért van, mert titkolok bármit, vagy én magam vagyok felszínes, csak attól függetlenül, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit megillet a magánélet”

Tóth Andi úgy érzi, kialakult egy olyan személyisége, ami megosztó, de véleménye szerint ez azért lehet, mert erős, és nem sok erős karaktert ismer. Az énekesnő nagyon jó emberismerőnek tartja magát, éppen ezért akin azt érzi, hogy nem kellene közel engednie magához, azt nem is fogja. A magánéletét is úgy jellemezte, mint egy fallal körülvett dolgot, amin nincs zárva a kapu, nincs rajta lakat, ki lehet rajta nyitni a kilincset; ezt viszont csak olyan embereknek engedi, akiken azt látja, hogy jóindulattal és kíváncsisággal lépnének be, nem pedig rosszindulattal.

Andi megdöbbentő őszinteséggel beszélt a kamerák előtt, a vele készült interjúban számos olyan dologról vallott, amiről eddig nem igen. A beszélgetést az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás