promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikora Robi kimondta: ezt gondolja Tóth Andi viselkedéséről
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egykori mentora sem hagyta szó nélkül Tóth Andi viselkedését.

8 éve már, hogy Tóth Andi megnyerte az X-faktor ötödik évadát. Az akkor még csak 14 éves énekesnő magabiztosan, párbaj nélkül jutott be a fináléba, és végül ő is lett a győztes. Azóta sok minden történt vele: Andi felnőtt, számos dala és videoklipje jelent meg, több televíziós sorozatban is szerepelt, emellett Andrei Mangrával együtt megnyerte a Dancing with the Stars 2. évadát. Az énekesnő az elmúlt évek alatt nemcsak külsőleg, de jellemében is nagy változásokon ment keresztül, és ez sokaknak nem tetszik.

Kétségtelen, hogy Andinak van egy egyéni stílua, ami ugyan jól áll neki, de egyesek szerint sokszor polgárpukkasztó, olykor pedig bicskanyitogató a viselkedése. Az énekesnőt mostanában minden nap a bulvárlapok címoldalán láthatjuk: a sajtó mindig megírja, ha valami fejlemény van vele kapcsolatban, ha kiír valamit a közösségi oldalára, vagy ha valamelyik hozzá közel álló személy véleményt mond róla. Mióta beletaszították ebbe a drogbotrányba, Andi idegrendszere teljesen kikészült, ezért pár napra vissza is vonult a közösségi médiától, hogy legyen ideje gondolkodni, és legyen egy kis nyugalma.

Bár sokan támadják őt, Andinak így is hatalmas rajongótábora van, akik szeretik és támogatják őt, de most aggódnak is érte. Egykori mentora, Szikora Róbert is bízik benne, hogy hamarosan vissza fogjuk kapni a régi Tóth Andit, rendezni tudja az életét, aztán újult erővel fog visszatérni. Az R-GO frontembere szerint Andi mély érzésű, vérbeli művész, akit sokkal érzékenyebben érintenek a negatív vélemények, mint egy átlagos embert. Véleménye szerint jó, hogy Marics Peti mellette van, de hozzátette, hogy a VALMAR énekese pont ugyanolyan művészlélek, mint Andi, aki ugyanúgy látja és éli meg a helyzeteket.

Szikora Róbert elmondása szerint fiatalkorában ő is olyan volt, mint Andi, de egy idő után megtanulta, hogy csak saját magával foglalkozzon. Úgy véli, ezt Andinak is meg kell tennie ahhoz, hogy nyugodt életet tudjon élni.

„Sokszor ki szokott bukni, amit megértek. Fiatalon én is ezen az úton voltam, de idővel rájöttem, csak magunkkal szabad foglalkozni, mert különben mentálisan rámegy az ember. Andit is igyekszem erről meggyőzni, tanácsokkal ellátni, de csak finoman, és hagyok neki időt, hogy az elmondottakat feldolgozza, mert elég önfejű lány. Gyakran mondom neki, ne vegye a szívére a támadásokat, és ne azzal foglalkozzon, hogy mit mondanak, hanem azzal, hogy ki. Most látom, hogy nagyon mélyen van, de nem szabad feladnia, hiszen hatalmas tehetség. Fel kell ebből is állnia, és meglátja, később ezeket az érzéseit kamatoztathatja a művészetében. Ha pedig segítségre van szüksége, az én ajtóm mindig nyitva áll előtte”

– nyilatkozott a Csikidám Király a Blikk-nek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás