promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfedezték a legújabb szexuális irányultságot, kemény fába vágod a fejszét, ha ilyen embert akarsz elcsábítani
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Veled is előfordult már, hogy partneredben nem a formás lábait, a kerek fenekét, vagy éppen a kockás hasát csodáltad, hanem inkább azért néztél fel rá, mert jól lehet vele beszélgetni irodalomról, kultúráról, politikáról, vagy akár az élet bosszantó kis dolgairól? Mindezt akár annak ellenére is, hogy nem ő a legvonzóbb ember a világon? Nos, ha igen, ne aggódj, rajtad kívül elég sokan vannak ezzel így. 

Nem mintha egy formás popsi, egy szépen kidolgozott váll, vagy a kerek cicik a lista legvégén szereplő dolog kellene, hogy legyen, de ha már előfordult veled ilyesmi, valamenyi esély van arra, hogy szapioszexuális vagy.

Ez  tipikusan 21. századi jelenség, és leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a külső adottságok helyett inkább valakinek az intelligenciája villanyoz - vagy akár izgat - fel. Az is előfordulhat, hogy valakit azért nem tudsz elcsábítani akár elég hosszú ideje, mert egyszerűen nem sikerült (még) valamivel felcsigázni az agyát. Segítünk, hogyan szerezheted meg a kiszemelted, amennyiben a gyanú - amely szerint egy szapioszexuálissal van dolgod - bizonyosságot nyer. 

Nos, először is készülj fel arra, hogy a szokásos körök ezúttal nem fognak beválni. A legegyszerűbb módja, hogy elvarázsold leendő partneredet az, ha először megismered őket. Átnézheted a könyvespolcait, a közösségi média hírfolyamát, hogy megtudd, mi érdekli a másikat. 

A sapioszexuális fél elcsábításának legegyszerűbb módja, ha megismered.

Ennek érdekében Sweet arra biztat, hogy nézze át a könyvespolcukat, a közösségi média hírcsatornáit vagy akár a Netflix-sorát, hogy megismerje az őket ösztönző tartalmakat. Ha őszinte lelkesedést vagy érdeklődést tudsz mutatni egyedi érdeklődési körei iránt, a szapioszexuális emberek egyre hajlamosabbak lesznek beengedni téged a köztetek húzódó falak mögé.

Továbbá, ha mielőbb ágyba akarsz kerülni vele, hagyd a fizikai dolgokat, és próbáld meg szavakkal ágyba vinni. "Az agy a legerősebb nemi szerv" - fogalmazott Emily Morse okleveles szex- és párkapcsolati szakértő, aki hozzáfűzte, hogy a szapioszexuálisok számára az elme és a test kapcsolata kulcsfontosságú, ha nemi izgalmat akarunk neki okozni. Náluk ugyanis nagyobb ügy, ha az agyukat tudod stimulálni, akár azzal, hogy nyíltan mersz beszélni szexuális vágyaidról vagy éppen arról, hogy mikor, miért, vagy hogyan akarod a magadévá tenni leendő partnered. 

Megpróbálhatod azt is, hogy közös kulturális programot szervezel vele, a szapioszexuális emberek ugyanis szívesen tanulnak új dolgokat. Amikor megtervezed a következő randevút, Michelle Herzog okleveles szexterapeuta azt javasolja, hogy tápláld, illetve keltsd fel a kíváncsiságát, és vidd el egy művészeti galériába, múzeumba vagy bármilyen kulturális központba.

„Hihetetlenül vonzó lehet, ha egy sapioszexuálist elhoznak egy olyan térbe, ahol lehetőség nyílik a tanulásra. Ezen túlmenően ezeknek a tereknek a közös felfedezése lehetőséget ad egymás érdeklődésének megértésére. A szapiosexuálisok ugyanis tudáscserével és filozófiai meggyőződésük cseréjével szeretnének kapcsolatba lépni szeretőikkel, így élvezni fogják a lehetőséget, hogy véleményt cseréljenek minden újdonságról, amit együtt tapasztatok meg"

- részletezte a szexterapeuta. Egyébként tanulhatsz is tőle, ha valóban el akarod csábítani, ugyanis bár vonzódnak az intelligenciához, nem várják el, hogy mindent tudj, hiszen ennek a mércének senki nem tud megfelelni. Tehát, ha nem tudsz valamit, csak légy vele őszinte, mert azonal lelohad az érdeklődésük irántad, ha csak színleled, hogy valamihez értesz. Izgatni fogja, hogy arra használja az agyát, hogy tudást adjon át neked egy adott témáról. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás