promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin meglepően nyilatkozott G.w.M-ről, az Ázsia Expressz után átértékelte a véleményét
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gáspár családban mindig történik valami érdekes: lassan jobbak, mint egy Kardashian-műsor.

Gáspárék meghatározó elemei lettek a televíziózásnak, egészen pontosan a TV2-nek. Vannak, akik kifogásolják ezt: azt, hogy miért van szükség ily módon nyomni a celebeket az emberek arcába nonstop. Vagy miért tesszük előtérbe azt az embert, aki saját magáról mondta azt, hogy pszichopata és nárcisztikus? Vagy miért van szükség minden műsorban drámára és hisztire?

Nincs szükség rá.

Győzike nagyobbik lánya, Gáspár Evelin már évek óta folyamatosan cáfol rá az előítéletekre, mégis ha úgy cselekszik, ami az emberek zömének nem tetszik, akkor rögvest rávágják, hogy na, kibújt a szög a zsákból. A 28 éves lány erről is beszélt legutóbb a TV2 nyíltON legfrissebb adásában. 

„Egy Ázsia Expressz után ez már nekem volt olyan nagy dolog. Itt teljesen más feladatok voltak. Kaptam hideget-meleget, mint például a helyesírási és számolási feladatok után, de én mindig azt mondtam, csinálják utánam az emberek. Ha valaki leül kommentelni, az annyit is ér. Manapság már negatívum, ha kimondod a nyers véleményedet… Sokan kritizáltak a kinézetem miatt is, de én ezt vállalom".

Evelinnek sosem ment a szomszédba az őszinteségért és azt is kihangsúlyozta, hogy ő mindig törekszik arra, hogy olyan legyen a social médiában, amilyen a valóságban is. Az említett műsorban a nagybátyjával szerepelt, Győzike testvérével, Gáspár Zsolttal, aki jelenleg műsorvezetőként van jelen a TV2 életében: a Farm VIP-et vezeti Demcsák Zsuzsával és a minap válaszolt az Origonak egy olyan kérdésre, hogy mit gondol Győzikéék celebkedéséről.

„Teljesen másképp gondolkodunk erről, mint Győző, akinek a felesége, a gyerekei, sőt, már a vői is a médiában vannak. Nekünk ez nem fekszik. Én egyedül szerepelek csak, a feleségem már több magazint és tévéműsort visszautasított. Ő meg akar maradni olyannak, amilyen eddig volt. Lehet, hogy Győzőnek is ezt kellett volna tennie. Én nem díjazom azt, hogy az egész család a tévében éli az életét..."

Nem szokatlan, hogy ily módon mondják el egymásról a véleményüket, most azonban Evelin a fentebb említett Blikk interjúban őszintén lerántotta a leplet az egyik családi magánügyökről.

„Attilával sokkal bensőségesebb viszonyt ápolok, mint a nagybátyámmal. Érdekes módon Zsoltival az Ázsia Expressz óta nem is beszélek. Olyan szinten, hogy le is tiltottuk egymást a telefonunkban, nem is tudjuk egymást felhívni. Nekünk az Ázsia Expressz nem hozott olyan jó dolgot, ezért kicsit félek is, hogy remélem ez anyáméknak sem lesz rossz ómen. Viszont nálunk történtek utána bizonyos dolgok a családban, amik nem publikusak, és letiltottuk egymást."

Majd hozzátette, a már-már megszokott komoly őszinteséggel, hogy az ilyen celebműsoroknak ez az egyik átka: nem mindenki úgy éli meg az éppen akkor történő dolgokat, mint a másik és ebből néha kialakulhatnak elég erős félreértések. Főleg, ha össze is vannak zárva napi 24 órában.

„Szerintem igenis manapság menő vállalni a hibáidat, azt, hogy nem vagy tökéletes. Az, hogy én a PárHarc egyik szavazásán úgy döntöttem ahogy, az az én magánügyem, hiszen nekem a Viktor szimpatikusabb volt végig. S azért, hogy én hogyan szavazok, senki ne kérjen engem számon, mert fordított helyzetben én sem teszem,"

kezdte el a PárHarcos kérdésre elmondani a véleményét az interjúban Gáspár Evelin, hozzátéve azt is, ami után a közösségi médián zajlott.

„Volt utólag egy olyan dolog, hogy én azért már tanultam az Ázsia Expresszből annyit, hogy Instagramon én nem uszítom a követőimet. Nem raktam ki egyetlen olyan posztot sem, kérdezz-feleleket, storyt, amiben én a követőimet uszítottam volna valamelyik irányba. Viszont láttam egy kérdezz-feleleket, mert a Heddát követem, ő pedig kitette magánál Sofi, Aryee Claudia Dedei storyját, és direkt le is mentettem, ennyit kérdeztek tőle, hogy ki az a páros, akivel jóba maradtatok a PárHarc után? Majd a válasz: Evelinnel kívül mindenkivel és betaggelte Kulcsár Edinát és Heddát,"

Itt pedig kifejtette Evelin, hogy egyrészt nem azt kérdezték, hogy kivel nincs jóba, másrészt pedig, ha mindenkivel, akkor miért csak Edinát meg Heddát jelöli be? Számomra Tücsiék egy fake emberek, hiszen nincs olyan, hogy mindig minden tökéletes. Majd azzal folytatta, hogy

„nekem ez egy kicsit fura volt, mert ha ezzel akar szerepelni meg ezzel akar felkapaszkodni általam, és akkor én vagyok a trash meg a sz*r, ne haragudj, de én egyszer sem uszítottam a követőimet. Nem akarok lemenni egy ilyen szintre, mert rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Ha nagyképű, ha nagy, de én ezt a szintet már megléptem, nincs már szükségem, hogy ezekkel az emberekkel szerepeljek."

Evelin a lenti nyíltON részben arról is elmondta az őszinte véleményét, hogy szerinte a televíziózás lényege egyrészt az, hogy értéket teremtsenek a nézőnek, másrészt pedig az, hogy szórakoztassák őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás