promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka botránydalát még Lakatos Márk sem bírta szó nélkül hagyni, gúnyosan állt bele a rapperbe
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk is elárulta a véleményét Majka és Molnár Tamás új, nagy port kavaró szerzeményéről.

Sokáig szinte biztosak lehettünk benne, hogy az ország legstílusosabb véleményvezére, Lakatos Márk és Majka nem ápolnak éppenséggel jó viszonyt egymással, hiszen a stylist nemrég elég nagy balhéba keveredett, mikor nyilvánosan ment neki a rapper és Pápai Joci „Barokk” című slágerének, mivel szerinte a dalnak semmi köze nem volt a barokkhoz. Ezt végül elvileg sikerült „megbeszélniük”, de Majka pár napja megint kidobott egy szerzeményt, ami óriásit robbant a beszólogatós, kőkemény hangvétele miatt – várható volt, hogy Lakatos Márk is reagál valamit rá.

Majka Molnár Tamással közösen készítette el az „Azt beszélik a városban” című zenét, aminek elég durva a szövege, hiszen a rapper szinte mindenkinek nekimegy benne. Volt, aki imádta őt ezért, hiszen végre egy igazán bátor dalt hozott, de bőven akadtak olyanok is, akik betámadták. Nos, úgy tűnik, hogy Lakatos Márk a kettő között áll, ugyanis megdicsérte a dalt, illetve a klipet, de azért oda is szúrt egy kicsit Majkáéknak.

„Azt beszélik a városban, hogy született egy új videoklip. Na, mondom ezt megnézem magamnak, hogy mennyire barokkos. Figyelj, azt kell, hogy mondjam, hogy patika! Óriási operatőri és rendezői munka. Elképesztően sötét, vészjósló képsorok húzzák alá a nagyon-nagyon beszólogatós, provokatív, rendszerkritikus mondanivalót. A Molnár Tomi olyat énekel, hogy leszakad a plafon”

– mondta Lakatos Márk, aki ezek után kicsit gúnyosan Molnár Áron noÁrhoz hasonlította őket.

Egyesek szerint Majka csúnyán megütheti a bokáját a szerzemény miatt, de úgy tűnik, hogy ettől a botránytól függetlenül gigantikus siker a dal, hiszen mindössze pár nap alatt már több, mint 2,6 milliószor játszották le az „Azt beszélik a városban” klipjét YouTube-on.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk teljes kritikáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás