promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka csúnyán megütheti a bokáját, így reagált a gigabotrányra a rapper
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka az új dala miatt kap hideget-meleget, de úgy tűnik, hogy ez nem érdekli őt.

November 17-én jelent meg Majka és Molnár Tamás közös dala, az „Azt beszélik a városban”, ami rögtön elképesztő siker lett, hiszen máris több, mint 2,2 millió kattintás érkezett a klipre YouTube-on, ahol már jó ideje a trending lista első helyén szerepel. Az emberek többségének nagyon bejött Majkáék kőkemény, odaszúrós szerzeménye, bár bőven voltak olyanok is, akik felháborodtak a szókimondó szövegen.

Majka a dalban szinte mindenkinek könyörtelenül nekimegy, így egyáltalán nem meglepő, hogy óriási botrányt okozott. Egyesek szerint annyira durva szöveget írt a rapper, hogy emiatt akár búcsút is mondhat a tévés karrierjének, de úgy néz ki, hogy őt nem érdekelték a lehetséges következmények, hiszen mindenképp el akarta mondani egy zenében, hogy milyennek is látja manapság a világot.

„Szembeköpném magam, ha öncenzúráznom kellene a dalaimat, a saját művészetemet. Ha azon gondolkodnék, miként írjak meg úgy egy dalt, hogy az tessen másoknak és ne tapintsak senkinek az elevenére, akkor nagy baj lenne. Pont azért született ez a dal, hogy ilyesmin ne kelljen gondolkodni”

mondta Majka.

Az még egyelőre kérdéses, hogy a rapper megüti-e a bokáját az ütős szerzemény miatt, de az biztos, hogy egyáltalán nem kell félteni őt, hiszen nem ez az első komoly balhéja (valószínűleg nem is az utolsó), és eddig mindig sikerült a talpára esnie – akármennyire is szeretnék a kommentszekciókban aktív rosszakarói, hogy egy életre eltűnjön a nyilvánosság elől, és „ne ossza az észt”.

Itt lehet meghallgatni Majka és Molnár Tamás nagy port kavaró dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás