promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda lebukott: ezzel a dögös képpel keres magának férjet a Tinderen?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda szerint egyáltalán nem ciki, hogy a Tinderen keres magának párt.

Az utóbbi időben rengeteg helyen láthattuk Schumacher Vandát, legutóbb például a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban jeleskedett a fiatal színésznő, aki jelenleg ÉNB Lalival vezeti a Való Világ 11 kísérőműsorát, a BeleValóVilágot. Sokak szerint ő most az ország egyik legcsinosabb híressége, így biztosan rengetegen örülnek annak, hogy szinte folyamatosan a képernyőn van.

A 24 éves Schumacher Vanda nemrég lebukott, ugyanis valaki észrevette, hogy ő is fent van az egyik legnépszerűbb társkeresőn, a Tinderen, ráadásul nem akármilyen fotóval próbál párt találni magának a népszerű műsorvezető – de szerinte ez egyáltalán nem ciki, sőt.

„Szerintem normális, ha valaki fent van egy társkereső oldalon. Szingli nő vagyok, és néha mindenkinek vannak magányos estéi. Amikor átutaztam a fél világot és hazaérek, eszembe jut, milyen jó lenne, ha ott lenne mellettem egy férfi. Aztán fellapozom a társkeresőt, látom, hogy van választék bőven, más is keres társat. Azért vagyok egyedül, mert ez az én döntésem, amíg nem találok valakit, akivel igazán boldog lehetek”

mondta Schumacher Vanda.

A műsorvezető amúgy ezzel a képpel hódít Tinderen:

Schumacher Vanda a Tinderen azt írta, hogy férjet keres magának. Ez nem feltétlenül van így, hiszen a híresség elárulta, hogy ezzel leginkább az volt a célja, hogy kiszűrje azokat, akik esetleg csak egyetlen éjszakára szeretnének megismerkedni vele:

„Nyilván ez valahol poén volt, de szerettem volna jelezni, nem az a lány vagyok, aki minden napra új csávót szeretne. Nem vagyok pasifaló, ahogyan azt valamiért sokan gondolják. Ha el akarok menni a belvárosba vacsorázni, nincs szükségem senkire, ha fizetnem kell. Az első tíz mondatból le lehet szűrni, ki mit szeretne. Nem adom meg a lehetőséget, hogy a szexre terelődjön a téma.”

Ezek alapján most szinte bárkinek van esélye arra, hogy meghódítsa Schumacher Vandát, akinek saját elmondása szerint nem igazán szokott magyar párja lenni, de ez persze nem jelent semmit, hiszen állítólag az összes normális pasira nyitott – úgyis hamar kiderül, hogy megvan-e a kölcsönös szimpátia.

Schumacher Vanda amúgy utána biztosra ment, ugyanis a közösségi oldalán megosztott magáról egy smink nélküli képet, hogy mindenki láthassa a valódi arcát, és ennek ismeretében tudjon ismerkedni vele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás