promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda mellbimbói szinte átszakítják a feszes felsőjét, igazi kihívás nem odanézni
Borítókép:  RTL (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda elég bevállalós ruhát vett fel a dzsungelben.

A legtöbben minden bizonnyal az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból, vagy a Való Világ kísérőműsorából ismerik Schumacher Vandát, aki nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy állítólag chipet ültetett a testébe, hogy ezzel is kényelmesebbé tegye az életét, hiszen az eszközzel akár fizetni is lehet. A színésznő jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepel többek között Curtis és Nyári Dia mellett.

Schumacher Vanda már rengeteg maradandó pillanatot okozott a műsorban, és volt, hogy kicsit össze is kapott Nyári Diával, de egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon kedveli őt a közönség. Ez valószínűleg nemcsak a személyisége miatt van, hanem azért is, mert rengeteg embernek bejön, ő pedig jó eséllyel tökéletesen tisztában van ezzel, hiszen olyan vadító ruhákat vesz fel, hogy az valami hihetetlen.

Schumacher Vanda most is egy kék, kivágott felsőt viselt a kolumbiai dzsungelben, ráadásul melltartó nélkül, így mindenki láthatta a kitüremkedő mellbimbója ádáz csatáját a szabadságért és a figyelemért – bár a visszajelzések alapján ez senkit sem zavart, hiszen a híresség valóban nagyon dekoratív, és rengeteg hódolója van az interneten.

Már csak az a kérdés, hogy Schumacher Vanda meddig fog jutni a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, de minden esélye megvan rá, hogy győztesként távozzon, és büszkén térjen vissza Magyarországra.

Schumacher Vanda posztjának második képét ajánljuk azoknak a figyelmébe, akiknek a cikk címe felkeltette az érdeklődését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás