promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia eltüntette a mellbimbóit, de Schumacher Vanda lebuktatta őt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Nyári Dia cenzúrázott képeket rakott ki magáról.

Már javában megy az RTL-en a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor 6. évada, amiben hírességeknek kell „túlélniük” a kolumbiai dzsungelt. A játékosok között ott van Curtis, Nyári Dia, VV Merci, Schumacher Vanda és többek között Janicsák Veca is, mégsem ők okoztak nemrég botrányt, hanem az egyik műsorvezető, Vadon Jani, aki viccelődni próbált egy helyi kisfiúval, de végül sokak szerint eléggé megalázta a gyermeket – még Tóth Gabi is felháborodott ezen:

A nagy port kavaró eset hatására Vadon Jani és az RTL is bocsánatot kért, a műsor pedig a kellemetlenség után ezerrel robog tovább, hiszen csak most kezdődtek az igazi megpróbáltatások – bár megint történt valami, ami sokaknak szemet szúrt.

Az egyik bátorságpróbán Nyári Dia, VV Merci és Schumacher Vanda is nagyon dögös fürdőruhában voltak, Nyári Dia mellbimbói pedig szinte átszúrták a képernyőt – de ennek semmi nyoma annál a posztnál, amit kirakott magáról a színésznő.

Sokan egyből arra gyanakodtak, hogy Nyári Dia nemes egyszerűséggel kicenzúrázta/kicenzúráztatta a felvételről a mellbimbóit, hogy kicsit szolidabb legyen a posztja. Ezt igazolja az is, hogy Schumacher Vanda is megosztotta ugyanazt a képet, ott pedig már látható minden – ezzel pedig csúnyán lebuktatta a játékostársát.

Érthető, hogy Nyári Dia a cenzúra mellett döntött, hiszen minden bizonnyal nem szeretne olyan kommenteket kapni, amik a mellbimbójával foglalkoznak, de ettől függetlenül így is a fél ország látta már azokat a fotókat, amiket láthatóak, szóval nem sokat ért el ezzel a kis „trükkel” – főleg úgy, hogy Schumacher Vanda a saját posztjánál felfedte az igazságot.

Itt lehet megnézni Nyári Dia posztját, aminél az első kép minden bizonnyal cenzúrázott:

Itt pedig Schumacher Vanda posztja, aminél a harmadik képnél látszódik az igazság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás