promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara szétrakott lábakkal mutatta meg, aztán használat közben is
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara mindig tudja, mi kell a követőinek.

Schobert Larára igazán büszkék lehetnek a szülei. Befutott influenszer, népszerű TikTokker, valamint tehetséges riporter. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke minden akadályt és nehézséget leküzd, és magabiztosan tör előre, formálja a saját karrierjét az online világban.

Larát korábban választották meg a Rossmann hazai nagykövetének, ez azzal a megtisztelő feladattal jár, hogy TikTok-videókban kell bemutatnia a Rossmann termékeit. A csinos influenszer Viszkok Fruzsival és Varga Csengével gyártja az izgalmas tartalmakat a drogérialánc magyar TikTok-oldalára; videóikkal tippeket, ötleteket adnak a fiatal generációnak, de számos termékajánlót is készítenek.

Schobert Lara nagyon profin űzi ezt a szakmát: amellett, hogy a TikTok-on gyártja a videókat, még a saját Instagram-oldalán is promózza azt. Meg kell hagyni, ez igen ügyes húzás, hiszen van közel 300 ezer követője az Instagramon, és ha csak minden harmadik ember megy át a TikTok-oldalára, hogy megnézze, melyik Rossmann-os terméket mutatja be éppen használat közben, máris 100 ezer megtekintése van azon a videón.

Most is egy ilyen posztot tett ki az Instára, amivel átcsábítja az embereket a TikTok-ra. Schobert Lara szétrakott lábakkal ült a kamera elé, hogy megmutasson néhány szuper terméket.

Persze nem csak reklámposztok vannak a közösségi oldalán, legutóbb például egy étteremben fotózkodott, miközben valószínűleg várt a megrendelt ételre. Laráról tudni lehet, hogy szereti a csinos ruhákat, és nem zárkózik el attól sem, hogy kicsit átlátszóbb szetteket vegyen fel. Most is így tett, a fekete ruhája alatt eléggé átlátszik a melltartója, de nyilván ez egyáltalán nem érdekli őt. Sőt, Lara mostanában egyre keményebben edz, hiszen azt szeretné, hogy majd egyszer úgy nézzen bele a tükörbe, hogy büszke legyen arra, amit lát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás