promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara durván kipattintotta magát, még a bulizásról is lemondott az edzések miatt
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara megmutatta, hogy kigyúrta magát.

Sokan példát vehetnének a Schobert-családról. Nincs Magyarországon még egy olyan híres família, ahol mindenkinek ennyire fontos lenne a testedzés, a helyes táplálkozás, és az egészséges életmód. Schobert Norbi és Rubint Réka kezdték el felépíteni ezt a fitneszbirodalmat, de később a gyerekeik számára is fontos lett, hogy foglalkozzanak a saját testükkel és a saját egészségükkel. Norbi és Réka többször is hangsúlyozták, hogy ők soha nem kényszerítették a gyermekeiket a helyes életmódra és a sportolásra, saját döntésük okán kezdtek bele az életmódváltásba.

Az ifjabb Schobert Norbi igen látványos változáson ment keresztül az elmúlt időszakban, mostanra úgy kigyúrta magát, hogy simán elmehetne férfi modellnek, de komoly esélyekkel indulhatna akár egy Baywatch-film főszerepéért is. Nővérét, Larát éppen ő motiválja, őt tartja a példaképének.

„Úgy vagyok vele, hogy egy a génünk, a vérünk: ha neki ment, akkor nekem is fog. Sajnos nem tudok olyan gyakran járni konditerembe, mint ahogy szeretnék. Napi egy óra lovas edzésem van, és sok a munka is. De ha tehetném, minden nap lemennék kondizni”

- nyilatkozott Lara a Bors-nak.

A Sztárban sztár leszek! online háttérműsorának riportere elmondása szerint egyedül szeret edzeni, és mindig zenét hallgat közben. Ezzel ki tudja tisztítani a fejét, úgy véli, ez a gyógyír a sok ingerre és stresszre, amiket erővel ad ki magából. Mióta belefogott az edzésekbe, sokkal jobban odafigyel az étkezésre, sőt, az egészsége érdekében még a bulizásokról is hajlandó lemondani.

Lara nem tartja magát egy csúnya lánynak, de fejlődni szeretne. Úgy fogalmazott: olyan külsőt szeretne, hogy ha belenéz a tükörbe, akkor büszke legyen magára.

(Fotó: Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás