promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea átlátszó ruhája alatt nem visel bugyit, korhatáros képeket posztolt a luxusözvegy
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea bugyi nélkül mutatta meg, hogy ő a pózolás mestere.

Magyarország első számú luxusözvegye, Vajna Tímea mostanra teljesen kiirtotta a normális tartalmakat a közösségi oldaláról, és már csak a pózolásnak és a villantásnak él. Ugyan az egykori üzletasszony mindig is szerette a vagány, extrém szetteket, és a pikáns daraboknak sem tudott soha ellenállni, most már kezd kicsit túlzásokba esni.

Tímea most már olyan képeket tesz ki az oldalára, amelyek inkább az OnlyFans-re valók, hiszen sokkal többet mutatnak meg, mint amire a követői kíváncsiak lennének. Persze ki tudja, lehet valaki már azért követi Tímeát, mert az ilyen fotográfiákra vágyik; ki tudja, hogy a 764 ezer fős követőtáborban milyen beállítottságú emberek is vannak.

Andy Vajna özvegye szemlátomást imád ilyen fotókat megosztani magáról, azt viszont már nem szereti, ha kommentelnek is alá. A több képből álló sorozat alatt alig olvasni néhány hozzászólást, ami azzal magyarázható, hogy Tímea korlátozta azok számát a posztnál.

Mindenesetre el tudjuk képzelni, milyen kommentek érkeznének a bejegyzés alá, hiszen a luxusözvegy képei nem sok mindent hagynak a követők fantáziájára: van köztük szolídan pikáns, visszafogottan intim, sőt, még olyan is, amin mindössze egy átlátszó egybe ruhát visel, ami alá sem melltartót, sem bugyit nem húzott. A fekete, csillámos body alatt még Tímea mellbimbói is látszódnának, de azt egy ügyes trükkel elrejtette a kíváncsi szemek elől, de az már nem zavarta, hogy gyakorlatilag mindent látni a vénuszdombnál.

Az alábbi képeknél ne felejtsetek el majd lapozni, az átlátszó ruhás fotó csak a negyedik a sorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás