promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi szilikonkeblei sem vonják el a figyelmet a zokni-szandál kombójáról
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi most hiába rakta ki a formás idomokat, kemény beszólást kapott a zokni-szandálos viselet miatt.

Szabó Zsófi megint nosztalgiázott kicsit a közösségi oldalán. Az RTL Reggeli című műsorának dekoratív vezetője egy két évvel ezelőtti képet osztott meg magáról, amin falatnyi ruházatban látható. Zsófit egy rózsaszín szettben fotózták itt le, amihez mindössze egy szürke zoknit, és egy magassarkú szandált vett fel.

Bár sokan a mai napig cikinek tartják ezt a kombót, ma már világsztárok, influenszerek, divatdiktátorok előszeretettel jelennek meg ebben a viseletben. A zokni-szandál kombinációjáról a legtöbb embernek a rövid nadrágos, hasitasis, Balatonon sütkérező nagypapák jutnak eszébe, pedig ez már az ókorban is egy divat volt. Dokumentált bizonyítékok vannak arra, hogy már a rómaiak is zoknit húztak a szandálhoz, a 4. században az egyiptomiak is használtak zoknit - ennek maradványait Óxírighosz mellett találták meg -, Japánban pedig tabikat, vagyis kétujjú zoknikat használtak a 15. századtól kezdve a férfiak és a nők is. Ebből is látszik, hogy a zokni több nemzethez is köthető, viszont a zokni-szandál kombó miatt kétségkívül a rómaiak a felelősek.

Miután a Római Birodalom szétesett, ez a divat is eltűnt a hétköznapi utcai viseletekből, aztán a 20. században bukkant fel újra. Ekkor aggadták rá a "divatbűn" jelzőt; ez az oka annak, hogy a mai napig sokan gáznak érzik ezt a viseletet, és megvető, kirekesztő pillantással fürkésznek mindenkit, aki így megy el melettük az utcán.

A 2010-es években már modellek vonultak fel a kifutóra ebben a kombóban, és mára már számos formája uralja a divatot: a klasszikus zokni-szandál kombó mellett van például a harisnya-magassarkú szandál varáció, és a cicanaci-zokni-szandál verzió is.

Szabó Zsófi itt a zokni-magassarkú szandál kombinációt viseli, ami miatt kemény beszólást kapott az egyik követőjétől. Úgy tűnik, hiába rakta ki a szilikon melleit, még azok sem tudták most elvonni a figyelmet a megosztó viseletről:

„A szandál-zokni kombó akkor is tré, ha a szandi magassarkú”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás