promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi lett az ország legszebb MILF-je, miután mély dekoltázsával elindította a hetet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi mélyen behajolt, hogy biztos mindenki jól lássa a melleit; rögtön ő lett az ország legszebb milfje.​

Hétfőn bemutatkozott a Reggeli című műsor két új vezetője, Szabados Ági és Tihanyi Péter. Szabados Ágnes 8 év után távozott az RTL Híradótól, hogy új kihívások elé állítsa magát. Munkatársa, Rábai Balázs utolsó közös adásuk végén egy virágcsokorral búcsúzott el Ágnestől, és a stáb nevében megköszönte az addigi munkáját.

A Reggeli új műsorvezetőjének első adása november 9-én, szerdán lesz, mellé társul majd az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Tihanyi Péter is, aki csütörtökön kezdi majd el a munkát a csapatban. A hétfői Reggeli-ben Peller Mariann és Szabó Zsófi köszöntötték új társaikat; utóbbi most is egy nagyon szemrevaló ruhát vett fel, ami igencsak kihangsúlyozta az alakját.

Zsófi a Reggeli stúdiójában készített magáról egy képet, de jól be is hajolt a kamerába, hogy biztos elég mély dekoltázst villantson a követőinek, és mindenki jól belásson a mellei közé. A közösségi oldalára feltöltött fotója alá többen is kommenteltek, köztük Kárpáti Rebeka, és Verrasztó Evelyn úszó is.

Volt olyan kommentelő is, aki konkrétan úgy fogalmazott, hogy Szabó Zsófi "az ország legszebb, legszexibb, csábosabb, divatosabb milfje".

Ezzel a kijelentéssel te is egyetértesz? Valóban Szabó Zsófi az ország legszebb MILF-je, vagy van esetleg már hasonló korú nő a hazai hírességek között, akit szívesebben illetnél ezzel a jelzővel? Alább ti is szavazhattok arról, hogy ki az ország legdögösebb MILF-je: a szavazásban olyan celebeket láthattok majd, mint Kulcsár Edina, Dukai Regina, Hódi Pamela, és Szandi, de ha esetleg nincs a listán az, akire te voksolnál, úgy a poszt alatt várjuk a te jelöltedet is.

Szabó Zsófi dekoltázsos képét a cikk alján találjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás