promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hír jött Bruce Willis állapotáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maga Sylvester Stallone közölte a sokkoló hírt Bruce Willisről.

Mindenki egyik kedvenc akciósztárjáról, Bruce Willisről márciusban derült ki, hogy 67 évesen visszavonul a színészkedéstől, ugyanis olyan betegséget diagnosztizáltak nála, ami miatt a memóriájával és a beszédével is nagyon komoly problémái lehetnek. Az afáziával küzdő Willis azóta is igyekszik az idejét a családjával tölteni, akik olykor-olykor megosztanak néhány információt az állapotáról.

A Rocky-filmek sztárja, Sylvester Stallone nemrég a The Hollywood Reporter-nek nyilatkozott színésztársáról. Stallonét nagyon megviseli, hogy ilyen állapotban kell látnia Willis-t, úgy fogalmazott, "rettentően szomorú, hogy Bruce ilyen nehéz időket él át".

„Ő most teljesen kommunikációképtelen. És ez borzalmas neki, a családjának és mindannyiunk számára”

- tette hozzá Stallone.

Bár Bruce Willis jó pár hónapja egyáltalán nem forgat, azóta is folyamatosan érkeznek az utolsó filmjei. Legközelebb egy olyan produkcióval érkezik, aminek nagyon örülni fognak a Die Hard-rajongók, ugyanis ismét egy karácsonykor játszódó akciófilmről van szó. A Detective Knight: Rogue folytatása december 9-én fog digitálisan megjelenni, aztán 2023. január 17-én DVD és Blu-ray formátumban is elérhető lesz.

A Detective Knight: Redemption-ban Willis karaktere, az öntörvényű James Knight nyomozó börtönben ül, ezért csak ő tud megakadályozni egy nagyszabású szöktetést.

A film előzetese nemrég került fel a YouTube-ra; arról nincs információ, hogy a magyar rajongók hol láthatják majd ezt az "ünnepi" produkciót, de valószínűleg most is a letöltőoldalak lesznek az elsődleges források.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás