promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a felszarvazott szerető: pszichiátriára küldték a bigámista nőt, amit művelt, annak köze nincs a normalitáshoz
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira kiakadt Emily Horne szeretője, hogy mindenről kitálalt a brit sajtónak a házasságszédelgő nőről és az az áldozatairól, miután rájött, hogy a szerelme 18 hónapja viszonyt folytatott valakivel. 

A történet úgy kezdődött, hogy Wayne Harper és Emily Horne valamilyen megmagyarázhatatlan okból mindketten kórházban kötöttek ki. akkor találkozott, amikor mindketten egyszerre voltak kórházban. A férfinak kerékpáros balesete volt, a nő pedig egy műtét után lábadozott éppen. Aztán szó szót követett, és rövid időn belül olyan kellemes viszonyt sikerült kialakítaniuk lábadozás közben, hogy a kórházból mindketten a férfi otthonába mentek, amelyet aztán a nő nem is hagyott el vagy 18 hónapig, mondván, nincs hova mennie. 

A kapcsolat egy pontján a nő mindent bevallott a férfinak, beszélt arról, hogy felnőttfilmekben szerepelt és arról is, hogy rendőrségi eljárás folyik ellene öt korábbi házassága miatt. Ennek ellenére a férfi úgy döntött, hogy nem veszi figyelembe a figyelmeztető vörös zászlókat, úgy gondolta, hogy mindenkinek jár egy esély, ezért biztosította Emilyt, hogy ha véletlenül börtönbe kerülne, akkor is vele marad. Szóval, a férfi nagyjából holtig vele maradt volna, ha a nő hűséges hozzá, de a forgatókönyv másképp alakult. 

Wayne tehát elmesélte Emilyvel való kapcsolatának traumáját a The Sun-nak. Úgy fogalmazott:

„Szakítottam vele, mert rájöttem, hogy megcsal. Csak vele voltam 18 hónapig, és a történet vége nem happy end-del végződött. Semmit nem tartottam meg, nincsenek meg a közös képeink sem, semmi."

Elmondta, hogy jelenleg agglegényként tengeti a hétköznapjait, és amikor ők együtt éltek - nem voltak házasok - a nőnek öt férje volt egyszerre. Emilyt, – aki most 43 éves – kétszer ítélték el bigámiáért, egyszer börtönbüntetésre ítélték, másodszor pedig felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Összesen ötször férjhez anélkül, hogy törvényesen elvált volna bármelyiküktől is. 

Az egész történet egyébként azzal kezdődött, hogy a 18 éves Emily 1996-ban hozzáment első férjéhez, Paul Rigbyhez, aztán három hónap után elváltak. Három évvel később feleségül ment Sean Cunninghamhez, de őt elhagyta barátja, Simon Thorpe miatt. Amíg Emily és Thorpe eljegyezték egymást, a bigámista két másik férfihoz ment feleségül, Chris Barretthez és James Matthewshoz. Aztán a nő - aki ekkortájt glamour modellként kezdett dolgozni - Matthews egyik haverjához költözött. A férfi persze kissé kiakadt, szóval elment a rendőrségre és kiderült, hogy a nő bigámista, így 2004-ben börtönbe került hat hónapra bezárták.

Azonban ez nem volt elég, a szabadulása után, feleségül ment Ashley Bakerhez, aki már az ötödik férje volt, nem sokkal később pedig begyűjtötte a hatosikat is, Stuart Allent, aki szintén feleségül vette. Aztán, amikor a nő eltűnt néhány napra, Stuart rémülten vette észre, hogy szerelme Amerikába utazott, hogy feleségül menjen egy Fred Miller nevű amerikai rendőrhöz, azonban ez nem tartott sokáig,  ugyanis néhány nappal a nászút után a kapcsolat véget ért, és Emily visszaköltözött az Egyesült Királyságba.

2012-ben Emily összeházasodott Craig Hadwinnel egy hamis szertartás keretében Skóciában. Végül akor bukott le, amikor férfinak öltözött, és legutóbbi férjének adta ki magát, hogy vényköteles gyógyszereket vegyen. Addig ment, hogy lenyírta a haját is, bő focimezt és nadrágot vett fel, hogy rávegye az orvost, hogy altatót adjon neki, ugyanis a nő függő volt, azonban lebukott.

Hetedik házassága ekkor ért véget, végül felfüggesztett börtönbüntetésre és közmunkára ítélték, miután a pszichiátrián különböző személyiségzavarokkal diagnosztizálták. A nő történetért a Channel 4 is bemutatta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás