promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel terjed ByeAlexről, most rajta nevet a fél ország
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csúnyán elszólta magát ByeAlex, ráadásul élő adásban.

Vannak, akik szerint ByeAlex egy kifejezetten furcsa ember, és egyáltalán nem csinál jó dalokat, de persze olyanok is bőven akadnak, akik úgy gondolják, hogy ő egy született zenei géniusz, egy generáció hangja. Bárhogy is vélekedünk a „Kedvesem” előadójáról, a sikerei megkérdőjelezhetetlenek, illetve az is tény, hogy ő jelenleg a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja – még úgy is, hogy nem mindig találja meg a közös nevezőt a többi zenésszel.

ByeAlex jelenleg az X-Faktor című tehetségkutató műsor egyik mentora, számtalan mókás pillanatot köszönhetünk neki. A legutóbbi élő adásban is volt egy bizonyos szempontból kellemetlen, de inkább vicces elszólása, ugyanis Sólyom Berni produkciója után azt mondta, hogy „elénekelted ezt a sza... dalt”, és ezzel jó sok embert megnevettetett, hiszen egyesek úgy gondolták, hogy ez freudi elszólás volt ByeAlex részéről, és valójában nem tetszett neki az énekesnő előadása, ezért állt a szájára a szó, ami hirtelen „sz*r”-nak hatott – az énekes most elmagyarázta, mi is volt a fejében akkor.

„Most ezen a videón, egy rossz elszólásomon röhög mindenki... Reggel óta már közel egymillió felhasználó játszotta le tiktokon. Valójában valami olyasmi volt a fejemben, hogy »szépen elénekelted ezt a dalt vagy számot«, de útközben meggondoltam magam, és összekavarodott a nyelvem... az élőshow »varázsa« ugye! Sorry!”

– írta egy Insta Storyban ByeAlex.

Ezek szerint csupán összekavarodtak a gondolatai a ByeAlex és a Slepp frontemberének, szóval nem kell semmiféle hátsó szándékot keresni az elszólásában, akármennyire is mókás volt.

Valaki fel is rakta a jelenetet TikTokra, persze egy kicsit megextrázva a kellő hatás kedvéért, a videót pedig már rengetegen látták – itt lehet megnézni a felvételt, ami még ByeAlexet is megnevettette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás