promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea elmenekült az országból, hogy ne lássa az Ázsia Expressz mai adását
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímeával olyasmi történt az Ázsia Expressz-ben, amit inkább nem akar látni.

Gelencsér Tímea még az Ázsia Expressz indulása előtt tett közzé egy hosszú posztot a közösségi oldalán, amiben ugyan leírta a pozitív élményeit, amit a műsor forgatása során szerzett, de megemlítette azt is, hogy olyasmi is történt vele, ami mély nyomot hagyott benne, és ami miatt eldöntötte, hogy soha többet nem szeretne reality-ben szerepelni.

Most eljött az idő, hogy megtudjuk, mi is történt a forgatáson, ami ennyire megviselte Timit. Az előző adásban már láthattuk, hogy a párcserét nem mindenki tudta elfogadni: Timi és Gáspár Győző egyáltalán nem találták meg a közös hangot, és ahogy az esti adás előzetesében láthatjuk, a showman rögtön azzal indítja majd a reggelt, hogy nyomatékosan felszólítja arra új társát, hogy inkább ne szóljanak egymáshoz a nap folyamán. Győzike még azt is Timi fejéhez vágta, hogy semmi tisztelet nincs benne.

Timi most kiposztolta az Instagram-oldalára, hogy a keddi adásban láthatjuk majd ezt a jelenetet, ami alaposan kiborította őt, és nem is szeretné újra átélni azzal, hogy visszanézi az Ázsia Expressz-ben.

„A miértre a választ a mai részben kapjátok meg. Szerintem nagyon nem kell magyaráznom, de a lényeg, hogy ami ma fog történni az túlmutat azokon az elveken amelyek szerint nevelkedtem és ahogyan élem az életem. Általában úgy értékelem a dolgokat hogy; ha valami nem ad hozzám, hanem elvesz, akkor az nem éri meg. Sajnos itt ezt éreztem”

- írta Timi, majd rögtön hozzátette, hogy nem a műsorral volt itt problémája, hanem csupán erre az egyetlen napra, aminek történéseit ma este láthatjuk a TV2-n.

Gelencsér Tímea hangsúlyozta, hogy nem haragszik senkire sem, csak mihamarabb szeretné elfelejteni ezt az egészet, és emiatt hajlandó volt elutazni is. Az egykori Exatlon-bajnok szó szerint elmenekült az országból, hogy ne is lássa az Ázsia Expressz legújabb részét. Az a posztból nem derül ki, hogy hova utazott Timi, és mikor tér haza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás