promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: hihetetlen Kulcsár Edina mit hagy maga mögött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú út vezetett el idáig, de az influencer végleg úgy érzi, hogy révbe ért.

2021 októberében szerepelt még egy házaspárként Kulcsár Edina és Csuti az akkori Nyerő Párosban. A műsor egy adott pontján teljesen őszintén megnyíltak a többi párnak:

„Mi azért jöttünk ebbe a műsorba, hogy megmentsük a házasságunkat,"

jelentette ki akkor Kulcsár Edina, és Csuti folytatta, hogy hihetetlen kudarc az, ahol éppen tartanak. Már nem az említett celeb valósághowban, hanem egy interjúban mondta el az üzletember, hogy tényleg örök igazság az, hogy mások esetleg sokkal jobban látják mások kapcsolatát, mint azok, akik benne vannak. Míg a férfi nem tudta megmondani, hol romlott el az egész, Edina igen: szerinte második kislányuk születéséig kell visszamenni, mert Nina sajnos kiskorában folyamatosan egészségügyi problémákkal küzdött, ami őket teljesen megterhelte lelkileg.

Azt szokták mondani, hogy a gyerekek megszületése utáni időszakban dől el igazán egy házasság, egy kapcsolat sorsa: mennyire dobjuk le az egonkat, mennyire erős a kapcsolatunk ahhoz, hogy különféle és nem várt akadályokat sikeresen legyőzzünk együtt.

Az influencer lányon végig látszódott az a fajta kimerülés, ami nem pusztán az alváshiány és a sok stressz miatt alakult ki, hanem sokkal inkább a belső harcok-, illetve a másik féllel levő - akár kimondatlan - küzdelmek lenyomataként.

Csuti idén szeptemberben adta be a válókeresetet, elmondása szerint nem izgult azon, hogy ne tudnának békében elválni. Májusban egyébként már Edina arról beszélt, hogy G.w.M mellett találta meg a kiegyensúlyozottságot, a lelkibékét, és kizárólag vele tudja elképzelni a további életét.

Az összeveszés, a szétmenés, egy család, két család felbomlása miatt kavart nagy port az, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper összejött egymással: mindenféle szünet és lágyság nélkül úgy tűnt, hogy mindketten egymás miatt léptek ki végül a saját házasságukból. És tették ezt olyan módon, hogy még ők támadták a nyilvánosság előtt a legjobban az exeiket, most pedig ők azok, akik a legnagyobb békéről beszélnek: mintha áldozatból győztesekké változtak volna. Mintha egy mérgező kapcsolatból az egészséges kapcsolatba érkeztek volna meg.

Amikor G.w.M-ék elárulták pár hónappal később, hogy gyermeket várnak, és ami után rengeteg cikk jelent meg arról, hogy Edina kétértelműen azt nyilatkozta, hogy nem is tudja, hogyan lett terhes, ezzel párhuzamosan arról is szólt a média, hogy amíg el nem válik Edina Csutitól, addig az a gyerek bizony az ex nevét kaphatja meg. Ez viszont már semmiféleképpen nem fog megtörténni, mert

alig pár napja, Novemberhez érkezve, Kulcsár Edina hivatalosan is elvált az exférjétől.

A Blikknek nyilatkozva pedig már-már örömittasan és megkönnyebbülve mondta el, hogy a házasságának jogilag is hivatalosan vége lett:

„Végleg le tudtam zárni a múltat, csak Márkra és a családunkra szeretnék koncentrálni. Ő, a gyerekeim és a születendő babánk a legfontosabb."

Az említett interjúban beszélt önmagáról is, hogy az elmúlt időszak nehézségei és megpróbáltatásai által mennyi mindenben megváltozott: kiemelte a social média jelenlétét, például az Instagram aktívitását. Azt, hogy régen úton-útfélen mindent megosztott, főleg a magánéletéről, mintha egy nyított könyv lenne az élete, de ez innentől kezdve már nem fog megtörténni. Már nincs semmiféle belső kényszere, hogy mindenkit beengedjen a házasságába, vagy éppen önmagába: rájött, hogy a magánélet mennyire egy luxuscikk.

Na de mikor lesz Varga Márkkal az esküvő?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás