promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra betámadták G.w.M-et, aki igyekezett minél hamarabb visszavágni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapperek szeretik a nagy és menő márkákat.

Az amerikai és külföldi rapperek szeretnek nagy menő márkákban feszíteni, és szeretik megmutatni, hogy mijük van és ezzel nincs is semmi gond: amikor rájuk nézel, azt látod, hogy önazonosak benne, hogy igen, ez nekik való és tudják viselni. Van, amikor túltolják, akkor fogod a fejed, de alapjáratban véve, elhiszed nekik. Itt a kulcsszó: elhiszed nekik, hogy tudják mit jelent egy-egy nagy márka név és nem csak azért kell nekik, mert A, hanem mert beleillik az életstílusukba.

Nálunk G.w.M és Kulcsár Edina az, akik mintha két naponta az emberek orra elé tolnák a luxust: éppen a márka budapesti üzletében vannak, éppen tetőtől-talpig Gucciban ülnek az autóban és mennek ki tudja hová, vagy valamelyik gyerek eszi a mekit teljes fukszban. Van az egész viselkedésükben egy kis fricska, hogy ők ezt megtehetik, ők különlegesek, és akik nem örülnek nekik, azok csak féltékenyek és irigyek.

És a rapper nem érti mi a gond velük: nem érti, hogy az emberek miért szólják le a képeiket, hogy miért mondják azt nekik, hogy a Gucci azóta ciki, hogy ők Kulcsárral elkezdték hordani. Nem, nem azóta van a világmárka körül kérdőjel és ármány, mióta magyar celebpárok is képesek kifizetni x összeget. Persze, amikor csak már a tényeket kapod megmagyarázás nélkül, akkor teljesen normális, hogy nem érted. Csak látod a kifigurázásokat, és senki nem mondja el, hogy miért vannak ezek:

Nem a márkával van a gond, hanem azzal, amit csináltok belőle, kedves G.w.M. Nem azzal van a baj, hogy hordjátok a Guccit, mert egészségetekre és boldogság, hogy viselni tudjátok a külföldön is nagy népszerűségnek örvendő márkát. De amikor kiteszed az Instagram storyba Lady Gagát, hogy ő is Guccit hord, akkor eszedbe jut, hogy persze, hogy azt fogja viselni, ha már a márkáról szóló film egyik főszereplője?

Tudod egyáltalán, tudjátok Edinával egyáltalán, hogy mára már egy Gucci családtag sincs a Márka igazgatótanácsába? És tudjátok, hogy miért nem?

„1983-ban Rodolfo halála után hatalmas viszály vette kezdetét. A családtagok folytonosan rivalizáltak egymással. Eközben Rodolfo fia, Maurizio viszont elhatározta, hogy meghódítják a kifutókat és Tom Ford segítségével ez sikerült is. Az ő közreműködésével vált a Gucci valódi világmárkává. 1993-tól már saját márkajelzéssel ellátott ruhákban léptek kifutóra a modellek.

Pár évvel később vérfagyasztó hírről számolt be a sajtó. Maurizio Guccit 1995 március 27-én, 47 éves korában meggyilkolták. Később fény derült a merénylet hátterére: a történtek egykori felesége lelkén száradnak, akit férje megöletéséért 1998-ban 29 év börtönbüntetésre ítéltek,"

ezt akár Edina is elolvashatta már, hiszen a Glamour hasábjain is megírták.

Nem azzal van a baj, hogy hordjátok, vagy hogy valaki hordja: hanem a baj ott kezdődik, ha a viselőn nem látni mást, csak pökhendiséget és nagyképűséget, mintha a világ egyik legjobb márkáját hordaná, miközben nincs háttere, amit hozzátehetne.

A kritikák és a negatív véleményekre a hivatalos Instagram Storyjában reagált a magyar rapper-, és lassan TV-s celeb,

„Büszkének kellene lenni a rosszindulat helyett, hogy magyar sztárok is tudnak nemzetközi szinten megjelenni… Na mindegy, ez van. Csókolok mindenkit! Elég fura, hogy ciki a Gucci. Gondolkodjatok már el, mielőtt hülyeségeket irkáltok…"

Nem a ruha teszi az embert, hanem a viselője teszi a ruhát azá ami.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás