promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Backstreet Boys énekese szívszorító sorokkal búcsúzott a tragikus hirtelenséggel elhunyt testvérétől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aaron Carter halála nagyon megrázta Nick Cartert, a Backstreet Boys a londoni show során emlékezett meg az elhunyt énekesről.

A '90-es évek talán legnépszerűbb fiúcsapata volt a Backstreet Boys, hiszen csak úgy ontották magukból a slágereket, a tinilányok pedig egyenesen megőrültek a tagokért. Leginkább a frontembernek számító Nick Carter dobogtatta meg a közönség szívét, akinek még az öccse, Aaron Carter is nagyon népszerű volt egy időben, de ő sajnos pár napja tragikus hirtelenséggel elhunyt, mindössze 34 éves volt.

A Backstreet Boys még most is aktív, nemrég Budapesten is adtak egy fergeteges koncertet, a minap pedig Londonban léptek fel, ahol megemlékeztek Aaron Carterről, akit az otthonában, elvileg a fürdőkádban találtak meg, de a halálának körülményeit még nem lehet tudni.

Nick Carter nem volt kifejezetten jó viszonyban az öccsével, hiszen pár éve távoltartási kérelmet is benyújtott ellene, amiért az egyre zűrösebb Aaron Carter megfenyegette őt és a családját, de mivel a testvéréről van szó, így is szerette őt – most pedig egy szívszorító poszttal búcsúzott tőle a közösségi oldalán.

„Összetört a szívem. Igaz, hogy komplikált volt a kapcsolatunk a testvéremmel, de a szeretetem iránta sosem halványult el. Mindig abban reménykedtem, hogy egyszer valahogy, valamikor egy egészséges utat fog választani magának, és megleli azt a segítséget, amira annyira szüksége volt. Néha hibáztatni akarunk valakit, vagy valamit a veszteségünkért, de az az igazság, hogy a függőség és a mentális betegség a valódi ellenség. Jobban fog hiányozni a testvérem, mint azt bárki gondolná. Szeretlek Chizz. Most meglelheted azt a békét, amit nem találtál ezen a Földön. Szeretlek kistesó”

– írta Nick Carter.

A Backstreet Boys énekese a londoni show megemlékezési részén is láthatóan nagyon kivolt, a csapat tagjai ölelték és vigasztalták őt, hiszen mindenki tudta, hogy mennyire megviseli ez a tragédia a társukat – még úgy is, hogy az utóbbi években tényleg elég problémás volt a kapcsolata a testvérével.

Itt lehet megtekinteni Nick Carter posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás