promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös zenét csinált Britney Spears és a Backstreet Boys – csupán 20 évet késtek vele
Borítókép:  Britney Spears és a Backstreet Boys / via maczoly.blog.hu / pinterest.com / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre valóra vált a rajongók körülbelül két évtizede dédelgetett álma, hiszen közös dalt adott ki Britney Spears és a Backstreet Boys.

Ugorjunk most vissza egy kicsit az időben, mondjuk 1999-re. A Backstreet Boys éppen a listákat vezeti az „I Want It That Way”-jel, Britney Spears meg az egy évvel ezelőtti „... Baby One More Time” gigasikerét élvezi. Hatalmas popsztárokról van szó, akikért megőrülnek a rajongók, és ha csinálnának egy közös zenét, akkor tuti, hogy minden rekordot megdöntenének vele – nos, annak idején ezt a lehetőséget sajnos kihagyták, de több mint 20 év után mégiscsak eljött az ideje annak, hogy meglepjék a közönséget.

Érdekes, de tegnap jelent meg Britney Spears 2016-os, Glory névre keresztelt albumának deluxe változata, amin helyett kapott a „Matches” című nóta is, amiben nem más működik közre, mint a Backstreet Boys. Igen, jócskán elkéstek ezzel, de az eddigi visszajelzések alapján jobb később, mint soha, hiszen eléggé bejön az embereknek a közös alkotásuk.

Kellemes elektronikus zenét hoztak nekünk az egykor jobb napokat is megélt ikonok, ugyanis szépen keverednek benne a Backstreet Boys fülcirógató harmóniái és Britney Spears szexi hangja, bár természetesen az utóbbi van előtérben, hiszen mégiscsak az ő lemezéről van szó. Mindannyian nagyon izgatottak voltak a megjelenés miatt, és állítólag már jó ideje szó volt arról, hogy egyszer együtt fognak dolgozni, de csak most jött el az ideje, szóval örülhetünk.

Itt lehet meghallgatni Britney Spears és a Backstreet Boys közös szerzeményét, a „Matches”-t, ami az egymás iránt érzett elképesztő vágyakról szól:

Itt pedig Britney bejelentése látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás