promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika melltartó nélkül zsűrizett az X-faktorban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika mellei még dagadtak a büszkeségtől az adás elején, aztán két versenyzőt is elveszített.

Herceg Erikát hétről-hétre egyre extrémebb szettekbe öltöztetik az X-faktor stylistjai: a második élő showban valóságos pornódíva volt, vörös latexruhát kapott, kezébe pedig egy fegyelmező paskolót nyomtak.

Ehhez képest a harmadik élő show-s megjelenése sokkal visszafogottabb volt, bár hozzá kell tenni, hogy ez is magas fokozaton verte a szexifaktort. Erika egy köldökig kivágott felsőben vonult fel a színpadra, ráadásul melltartó nélkül, éppen ezért figyelnie kellett arra, hogy mikor az egyik versenyzője produkciója alatt bulizott a mentorpultnál, a mellei ne essenek ki a ruhájából, és ne menjen át az RTL legnézettebb műsora korhatáros villantóshowba.

A kirívó öltözet miatt Miller Dávid is megjegyzést tett, úgy fogalmazott: "nem tudja eldönteni, hogy a dekoltázsok közül az övé, Gáspár Lacié, vagy Herceg Erikáé a jobb".

(Fotó: rtl.hu)

Ezen a héten ismét ketten távoztak a műsorból. A versenyzőknek két produkcióval kellett készülniük. Kiss Kevin indította az estét, aki elég nehéz héten van túl. A bevezető videóban láthattuk, ahogy az énekes az egyik próbán felkapja a vizet, majd otthagyta mentorát, és kiviharzott az utcára.

Kevin Szikora Robis produkciója után Solyom Bernadett ismét egy lehengerlő produkcióval állt színpadra, majd a Synergy az első saját dalukkal lépett fel. Az első körben a mentorok még nem osztogattak biztos továbbjutást jelentő székeket, kizárólag a nézők szavazatin múllott, hogy ki adhatja elő a második dalát is. Végül Herceg Erika lánycsapata, a Synergy búcsúzott a műsor közepén.

Herceg Erika az adás elején még három mentorálttal büszkélkedhetett, de mire éjfélt ütött az óra, már csak egyetlen versenyzője maradt, ugyanis az X-faktor harmadik élő showjának második felében Bodrogi Enikő esett ki. Kiss Kevin és Solyom Bernadett biztos továbbjutóként széket kaptak a mentoroktól, a nézők pedig a veszélyzónából mentették ki Mihályfi Lucát és Helfy Alexát.

Következő héten már a legjobb négy versenyző lép fel az X-faktor elődöntőjében, vagyis már csak 2 adás maradt az RTL szuperprodukciójából. Mivel vasárnap este véget ér a Celeb vagyok, ments ki innen!, ezért jövő szombaton kicsit korábban, már 20 órakor fog kezdődni az élő adás, közvetlenül a Fókusz Plusz után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás