promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi szuperhősök csaptak le a drogdílerekre, videó készült a specifikus rendőri razziáról
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pókember, Thor, és Amerika kapitány tartóztatta le a dílereket.

Igen specifikus rendőri akcióra került sor Halloween estéjén Peru fővárosában, Limában: a Marvel-akciónak nevezett razzia során egy Pókembernek, egy Thornak, egy Amerika kapitánynak, és egy Macskanőnek - ami ugyan nem a Marvelhez, hanem a DC-hez tartozik - öltözött rendőr csapott le egy családi bűnbandára.

A rendőrök fedősztorija az volt, hogy egy helyi iskola halloweeni buliján fognak fellépni. Ez azért volt fontos, mert a szuperhősös jelmezekben senki sem ismerte fel őket, így észrevétlenül tudták megközelíteni a drogdíler család házát. Az alábbi felvételen jól látszik, hogy a hősöknek öltözött rendőrök egy kalapáccsal törtek be a családhoz, akik eleinte nem is értették, hogy mi történik körülöttük.

David Villaneuva, a Perui Nemzeti Rendőrség ezredese elmondta, hogy a házban élő család minden tagja kábítószerek terjesztésével, eladásával foglalkozott. A közeli parkban árulták a kábítószereket, és amikor nem volt vevőjük, akkor mobiltelefonokat loptak.

Az akció során jelentős mennyiségű kokaint foglaltak le a rendőrök, emellett marihuánát is találtak. A dílerek az ágyba rejtették a kábítószereket. A razzia során egy apát, egy anyát, és két felnőttkorú gyermeküket tartóztatták le. A Marvel szuperhősöknek öltözött rendőrök sikeres akciójáról alább láthattok videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás