promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kócos hajjal, gömbölyű mellekkel hergelt a magyar rádiós műsorvezető
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pordán Petra Siófokon töltődött fel az őszi hétköznapokra.

A legnépszerűbb magyar rádiósok közé tartozik Pordán Petra, akinek a hangját a Sláger FM rádión hallhatjuk. A fekete hajú szépség Somogyi Zoltánnal vezeti hétköznaponként a reggeli ébresztő műsort, így már 6 órakor a mikrofon előtt kell ülnie.

Ez egy nő számára biztosan nem lehet könnyű, hiszen hajnalban extragyorsan kell formába hoznia magát, de a 23 évesen rádiózni kezdő Petra mindezt már megszokta. Az idők során dolgozott együtt Bochkor Gáborral, István Danival, Harsányi Leventével és Hajdu Steve-vel is, szóval a szakma krémjével.

Néha azonban neki sem árt a kikapcsolódás, és a műsorvezető az élet ezen oldalát sem hanyagolja el. Már a nyáron is több egzotikus helyről jelentkezett be az Instagram-oldalán, most pedig a Mala Garden Hotel & Resortból érkezett képeivel lepte meg követőit.

A trópusi hangzású név ellenére a szálloda valójában itt van a Balaton partján, Siófokon, Petra a négynapos hosszú hétvégét töltötte benne a férje társaságában. Odakint készítettek néhány hangulatos őszi képet is a tájról, és persze magukról, de a férfi rajongók számára a kissé ledérebb fotók jelentették az igazi felüdülést.

Petra az egyiken néhány bőrápoló szer társaságában látható, de a ruhája alól kikandikáló hosszú lába, combja viszi el inkább a show-t. Az igazi „atombomba” pedig az a kép, amelyiken a műsorvezető fekete fürdőruhában feszít a medence szélén.

„Dolce far niente”

– írta a poszt mellé, az „édes semmittevést” pedig a kommentelők is díjazták, akikre Petra selymes bőre és gömbölyű mellei alighanem letaglózóan hatottak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás